Reis alene - sammen!

Velkommen til Carpe Diems verden!

Carpe Diem er turoperatøren som er ledende innen singelreiser. Vi lager turer for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade. Hos oss får du alltid godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på tur.

Våre nyeste avreiser

Se hele reisekalenderen

Hvem reiser med Carpe Diem?

Våre grupper har som oftest mellom 15 og 25 deltakere. På tur er det sosialt, hyggelig og lett å finne nye reisevenner. Alder spenner fra 30 til 70 +. Hos oss er det ikke alderen som teller, men innstillingen!

«Tusen takk til Carpe Diem som lager de mest fantastiske reiser og som gjør at våre drømmer går i oppfyllelse. Mitt liv har blitt bedre etter at jeg kunne reise alene - sammen med dere» Carpe Diem-gjest

Hvilken type ferie ønsker du?

Se alle våre reisetyper

Reiser uten singeltillegg

Våre gjester reiser alene, og selv om noen liker å dele rom med en annen i reisefølget, har vi alltid flest gjester i enkeltrom. Vi jobber hardt med å få enkeltrom til en akseptabel pris på alle våre reiser. På noen turer har vi også enkeltrom helt uten singeltillegg!

Enkeltrom uten tillegg

Se hele oversikten

Hvilken reise drømmer du om?

Vår reisekalender er full av eventyrlige, skreddersydde reiser for deg som vil reise alene, sammen med andre. Hos oss finner du alt fra reisen du har på bucketlisten til en avslappende ferie på stranden, eller en aktiv ferie med vandring, kajakk eller sykkel i fokus.

Reiser med en lokal "touch"

Se alle våre reiser

Vi er stolte av reiselederne våre

Våre reiseledere er viktige! De er trygge, engasjerte, kunnskapsrike og serviceinnstilte og sørger for at du kan senke skuldrene og nyte reisen fra start til slutt.

Våre reiseledere

Se hele oversikten

Reiseinspirasjon fra Carpe Diem

Vi i Carpe Diem elsker å reise, og vi elsker å inspirere og dele våre reiseopplevelser. På bloggen vår kan du lese om våre personlige opplevelser der ute i verden. Det spenner fra Antarktis til Madagaskar og Stanlandene.