Det beste av Kefalonia ses fra kajakken

Kajakk Kefalonia

Drone skudd av kajakker på stranden

Forestill deg å gli stille gjennom turkist vann på vei fra «vår egen lille strand» til «vår egen lille grotte». Nyt tilfredsstillelsen dette gir en solhungrig nordboer i feriemodus. Det greske øyriket inviterer oss inn i en verden med strålende sol, knallblå himmel, gjestfrie mennesker og gjennomsiktig, klart vann. Kajakken er vår selvskrevne inngangsport og nøkkelen til øyas skatter som vi ikke finner til fots.

Det er mer: Vi besøker fasjonable Assos, og nyter solnedgangen over Myrtos Beach. Kefalonia ligger på vestsiden av Hellas og byr på både seler, delfiner og skilpadder side om side med de fastboende. Mange er småbønder og fiskere. Øya består også av ville fjell og vakre strender. Vi våger faktisk å påstå at det klareste badevannet i hele det greske øyriket finnes her. Har du sett filmen «Kaptein Corellis mandolin»? Filmen er spilt inn på Kefalonia og er en reklameplakat for øyas skjønnhet. På padleturene vil se og oppleve øde strender, pittoreske fiskelandsbyer der tiden nesten har stått stille, spennende grotter og selvsagt klart og varmt vann for både bading og snorkling underveis! Hellas betyr også deilig, gresk mat der ferske og lokale ingredienser er en selvfølge. Sommersmaker til tusen! Vi skal padle i fire dager på forskjellige sider av øya. Våre lokalkjente guider kjenner området godt og vet hvor vi får den beste opplevelsen etter vær og vind - de legger opp deretter. De dagene vi ikke padler er muligheten åpne for late dager på stranden – eller kanskje du vil oppdage Kefalonia fra landsiden?

OBS: Programmet er avhengig av vær og vind, det styrer hvor ferden går. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan oppstå underveis – dagene kan gjøres kortere eller lengre etter gruppens ønsker og ferdigheter. Hvilken padletur som tas hvilken dag avgjøres på plass, men det er de turene beskrevet i programmet som vi skal gjennomføre.

Avreiser

24.06.2023
8 dager

Få ledige

Fra kr 22.940,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Anita Korneliussen

01.07.2023
8 dager

Få ledige

Fra kr 20.430,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Mette Delfin Magnussen

22.07.2023
8 dager

Ledige plasser

Fra kr 21.890,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Simen Blokkhus

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 4 lunsjer og 3 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Kefalonia t/r med Norwegian
 • 7 netter på familiedrevet pensjonat / Mirabel City Center Hotel (på reisen 22. og 29. juli)
 • 4 padledager
 • Måltider og utflukter i henhold til program
 • Leie av utstyr til padling
 • All transport i følge programmet
 • Lokale engelsktalende guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips

* OBS: Programmet kan endres grunnet vær og vind