Det beste av Kefalonia ses fra kajakken

Kajakk Kefalonia

Drone skudd av kajakker på stranden

Forestill deg å gli stille gjennom turkist vann på vei fra «vår egen lille strand» til «vår egen lille grotte». Nyt tilfredsstillelsen dette gir en solhungrig nordboer i feriemodus. Det greske øyriket inviterer oss inn i en verden med strålende sol, knallblå himmel, gjestfrie mennesker og gjennomsiktig, klart vann. Kajakken er vår selvskrevne inngangsport og nøkkelen til øyas skatter som vi ikke finner til fots.

Kefalonia ligger på vestsiden av Hellas og byr på vakker natur og hyggelig lokalbefolkning. Mange er småbønder og fiskere. Øya består også av ville fjell og vakre strender. Vi våger faktisk å påstå at det klareste badevannet i hele det greske øyriket finnes her. Har du sett filmen «Kaptein Corellis mandolin»? Filmen er spilt inn på Kefalonia og er en reklameplakat for øyas skjønnhet. På padleturene vil se og oppleve øde strender, pittoreske fiskelandsbyer der tiden nesten har stått stille, spennende grotter og selvsagt klart og varmt vann for bading underveis! Hellas betyr også deilig, gresk mat der ferske og lokale ingredienser er en selvfølge. Sommersmaker til tusen og vi skal til og med lære selv en av dagene. Vi skal padle i fire dager på forskjellige sider av øya. Våre lokalkjente guider kjenner området godt og vet hvor vi får den beste opplevelsen etter vær og vind - de legger opp deretter. De dagene vi ikke padler er muligheten åpne for late dager på stranden – eller kanskje du vil oppdage Kefalonia fra landsiden?

OBS: Programmet er avhengig av vær og vind, det styrer hvor ferden går. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan oppstå underveis og at dagene kan omrokkeres. Vi anbefaler at du er i normalt god form. At du har sittet i en kajakk før er en fordel, men en innføring blir gitt. Du må også kunne svømme for å være med på turen.

Avreiser

 • 22.06.2024
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 22.200,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Anita Korneliussen

 • 29.06.2024
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 22.200,-

  Fra: Oslo Lufthavn

 • 20.07.2024
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 23.990,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Sanna Antell

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 4 lunsjer og 3 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellene vi benytter er familiedrevet og lokalt eiet og drevet hotell. På reisene med avreise i juni bor vi på et lokalt, familiedrevet pensjonat. På reisene med avreise i juli, bor vi på et lokalt eiet og drevet hotell. Se vedlagt info om hotellets miljøsertifisering/tiltak: Mirabel City Center Hotel

- Vi spiser på lokale, familiedrevne restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- De fleste av aktivitetene på turen er naturbaserte og ikke motoriserte. Vår samarbeidspartner har en "etterlat ingen spor"-policy, ved å forlate naturen som de finner den. Kajakkpadling er en miljøvennlig, ikke-motorisert aktivitet.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis. Det brukes gjenbrukbart bestikk og tallerkener/kopper under pikniklunsjer.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du følgende prosjekter: Vår samarbeidspartner gir en prosentandel av sin inntjening til den lokale dyrebeskyttelsen på Kefalonia.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Kefalonia t/r med Norwegian
 • 7 netter på familiedrevet pensjonat (på avreisene i juni) / Mirabel City Center Hotel (på avreisene i juli)
 • 4 padledager
 • Måltider og utflukter i henhold til program
 • Leie av utstyr til padling
 • All transport i følge programmet
 • Lokale engelsktalende guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem (på avreisen 27. juli er ikke reiseleder med på flyreisen fra Norge)

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips

* OBS: Programmet kan endres grunnet vær og vind