Om Carpe Diem

Carpe Diem

Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie.

Det finnes ikke noe mer sosialt enn å reise alene på ferie!

Reis alene - sammen

  • Små grupper – større fellesskap - Våre grupper har alltid mellom 15 og 25 deltakere, så det er lett å finne nye reisevenner. Det er uformelt og ukomplisert. Her føler du deg garantert ikke som femte hjul på vogna, slik det er lett å gjøre om du drar på «vanlige» gruppeturer hvor de aller fleste er par. Alle opplevelsene du deler med resten av Carpe Diem-gruppen gjør at dere fort blir en sammensveiset gjeng!
  • Vi skreddersyr alle reisene våre. Vi vil helst bo på små, lokale hoteller og søker heller nære opplevelser og inntrykk som varer livet ut. Med i turenes program er sosiale aktiviteter som gjør det lett å bli kjent. Alder har lite å si!

Når du reiser med Carpe Diem får du alltid en engasjert og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet. En reiseleder blir det sosiale limet i gruppen og skaper gode relasjoner.

Våre reiseledere

Reiser kommer med valgfrihet

I Carpe Diem vet vi at du ikke bare ønsker deg én ting. Noen ganger vil du ta livet helt med ro, bo på ett hotell og slippe å "farte rundt". Da passer et elvecruise eller en langtidsferie perfekt.

Andre ganger vil du oppleve så mye du kan underveis, da er en rundreise eller en eksotisk drømmereise det perfekte valget.

Mange vil helst være nær naturen, oppleve små landsbyer i Italia, eller være i aktivitet underveis. Aktive reiser med vandring, sykling eller kajakkpadling kan passe best da. Vi har aktive reiser til mange forskjellige reisemål.

Carpe Diem har reiser til fjern og nær - både i Norge og Europa men også til resten av verden. Her er det mye å velge mellom!

Hvem er vi?

Carpe Diem er en turoperatør for deg som reiser alene, og Carpe Diem Singelreiser så dagens lys i 2000. I 2008 ble selskapet kjøpt opp av Escape Travel og har siden den gang vokst jevnt og trutt. Flere og flere får øynene opp for våre reiser, noe vi er veldig glade for.

Våren 2014 ble Carpe Diem Singelreiser AS fusjonert inn i Escape Travel AS. Escape ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G. Braathens investeringsselskap, Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket og Dyreparken i Kristiansand.

Carpe Diem Singelreiser har siden endret navn til Carpe Diem. Vi sitter i nye, moderne lokaler på Helsfyr i Oslo. Her sitter også gode kolleger i Escape Travel, slik at vi drar nytte av hverandres reisekunnskap og ekspertise. Vi er stolte av å være en del av dette fellesskapet!

26850686 10214647716963102 8870047599610521298 O