På vårt favoritthotell i Pafos

Kypros

Herlig ferie på vakre Kypros

Kypros skilter også med godt over 300 soldager i året – det er med andre ord store sjanser for godvær. Kypros og koselige Pafos er noe helt annet utenom de travle og noe stressende sommermånedene – ennå et pluss. Vi vandrer litt, spiser mye lokal og velsmakende mat, får med oss områdets rike kulturarv, samtidig som det også er tid for å slappe av ved bassenget eller på stranden og ta livet med ro. Her venter bra hotell, god mat, stort og flott bassengområde. Mye er inkludert.Vi holder til ved Pafos, øyas hovedstad i gresk-romersk tid. Historien er med andre ord ivaretatt. Greske guder og gudinner også, var det ikke akkurat her den skjønneste av de skjønne, Afrodite, steg i land. Klart det!

Kypros viser gjerne frem alt vi besøkende setter stor pris på. På Carpe Diem-tur venter mange, gode opplevelser i form av utflukter. I godt samspill med egne sysler. Lokalt og sosialt skal det være på tur - det verdsettes av alle.

Enkeltrom uten tillegg

Avreiser

04.04.2023
8 dager

Utsolgt

Fra kr 17.790,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program: Kypros påske

Med: Marios Georgiou

21.10.2023
15 dager

Ledige plasser

Fra kr 25.390,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program: Kypros oktober

Med: Marios Georgiou

Høydepunkter

Program

Kypros påske

7 frokoster, 3 lunsjer og 8 middager inkludert

Hotellet vi bor på

Pioneer Beach Hotel

Pioneer Beach Hotel har god standard og flott beliggenhet ved sjøen. Det er et utendørs basseng med jacuzzi, og et innendørs oppvarmet basseng med jacuzzi, i tillegg til egen spa-avdeling. Rett utenfor hotellet går en lang strandpromenade som innbyr til vandretur eller for de som foretrekker – en joggetur. Om du ønsker å spasere langs strandpromenaden inn til byen, tar dette cirka 40 minutter. Lokalbussen stopper 150 meter fra hotellet.

Rommene er lyse og romslige med TV og radio, kjøleskap, badekåpe, tøfler, hårføner, strykejern og brett, vannkoker, pulverkaffe og te. Det er sentraloppvarming i vintermånedene og aircondition i sommermånedene. Alle rom har balkong. Du kan velge mellom rom med utsikt mot land eller havutsikt (mot tillegg). Det er gratis wifi og badehåndklær til fri bruk ved bassenget eller stranden. Halvpensjon er på buffetbasis med god variasjon og med ulike temakvelder.

Du kan lese mer om hotellet her.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly Oslo - Larnaca t/r
  • 7 netter på hotell inkl. frokost daglig
  • Måltider iht. turens program
  • Alle utflukter og entreer iht. program
  • All transport iht. program
  • Tips (til sjåfør, lokalguide når aktuelt, hotellpersonalet samt serveringspersonalet på inkluderte middager).
  • Lokale guider
  • Reiseleder fra Carpe Diem (på oktober- og påsketuren møter reiseleder på Larnaca flyplass og er ikke med på flyreisen)

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer