Gettyimages 176901241 Andorra Pyreneene

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Formål med behandlingen Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Grunnlaget for behandlingen Informasjon om navn, adresse, telefonnummer, kjønn, fødselsdato, eventuelle allergier, eventuelle spesielle behov relevant for reisen, passopplysninger og e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider og til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).Utlevering av opplysninger til tredjeparter For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere (f.eks. hoteller, agenter og flyselskap)

Sletting av personopplysninger Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i inntil 5 år.Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til personvern@escape.no.

Nyhetsbrev Carpe Diem sender ut nyhetsbrev cirka en til to ganger per uke via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i Mailchimp sin database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet.

Cookies

GENERELL INFORMASJON OM COOKIES

De aller fleste moderne nettsider benytter informasjonskapsler (cookies) i dag. En informasjonskapsel er en tekstfil som legges i din nettlesers internminne for å gi deg en bedre brukeropplevelse og for at enkelte funksjoner på nettstedet skal kunne fungere.Du kan selv velge om du vil tillate at informasjonskapsler lagres på enheten din eller ikke. Du kan blokkere eller slette informasjonskapsler når du måtte ønske ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Bruk av cookies på carpe-diem.no

Carpe-diem.no bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler benyttes til å samle informasjon anonymt, for eksempel til web- og brukerstatistikk.Informasjonen vi innhenter benyttes for å forbedre brukeropplevelsen på nettsidene våre, til webutvikling samt til markedsføring.Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av Carpe-diem.no sine nettsider. Vi registrerer informasjon om hvilke sider som blir besøkt, hvor brukerne kommer fra, når sidene våre blir besøkt, hvilke plattformer og enheter som er mest brukt osv.Carpe-diem.no bruker tredjeparts løsninger for anonymisert deling av innhold til sosiale medier og digital markedsføring. Ved å besøke og benytte deg av carpe-diem.no samtykker du til denne bruken.

Datatilsynet om bruk av cookies

Slik sletter du cookies fra din nettleser