På vårt favoritthotell i Pafos

Jul og nyttår på Kypros

Kypros skilter med godt over 300 soldager i året – det er med andre ord store sjanser for godvær selv når det er som mørkest her i Norge. Kypros, koselige Pafos og Athena Beach har truffet utallige Carpe Diem`ere rett i hjertet. For her er det mye å like: Vi spiser mye lokal og velsmakende mat, får med oss områdets rike kulturarv, samtidig som det også er tid for å slappe av ved bassenget eller på stranden og ta livet med ro om været er godt. Her venter bra hotell, god mat, stort og flott bassengområde. Vi holder til ved Pafos, øyas hovedstad i gresk-romersk tid. Historien er med andre ord ivaretatt. Greske guder og gudinner også, det var her den skjønneste av de skjønne, Afrodite, steg i land.

Kypros viser gjerne frem alt vi besøkende setter stor pris på. På Carpe Diem-tur venter mange, gode opplevelser i form av utflukter. I godt samspill med egne sysler. Lokalt og sosialt skal det være på tur - det verdsettes av alle.

Enkeltrom uten tillegg

Mye inkludert

Avreiser

 • 21.12.2024
  15 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 32.580,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Hege Jorud Baastad

Høydepunkter

Program

14 frokoster, 1 lunsj og 14 middager inkludert

Hotellet vi bor på

Hotel Athena Beach

Athena Beach Hotel har god standard og super beliggenhet ved sjøen. Det har en velstelt hage, et stort og flott bassengområde, og oppvarmet innendørsbasseng i tillegg til egen spa-avdeling. Hotellet byr også på et godt utvalg av aktiviteter som vanngymnastikk, bordtennis, minigolf, boule, stretching, kokkedemonstrasjon, cocktaildemonstrasjon, danseundervisning, quiz og bingo. Aktivitetene er gratis for hotellets gjester. Her finnes noe for enhver. Rett utenfor hotellet går en lang strandpromenade som innbyr til vandretur eller for de som foretrekker – en joggetur. Om du ønsker å spasere langs strandpromenaden inn til byen, tar dette cirka 30 minutter. Lokalbuss stopper rett i nærheten av hotellet.

Rommene er lyse og romslige med TV og radio, kjøleskap, badekåpe, tøfler, hårføner, strykejern og brett, vannkoker, pulverkaffe og te. Det er sentraloppvarming i vintermånedene og aircondition i sommermånedene. Alle rom har balkong. Du kan velge mellom rom med utsikt mot land eller havutsikt (mot tillegg). Det er gratis wifi og badehåndklær til fri bruk ved bassenget eller stranden. Halvpensjon er på buffetbasis med god variasjon og med ulike temakvelder.

Du kan lese mer om hotellet her.

Bærekraftig valg

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet er Travelife sertifisert. De fokuserer på matsikkerhet, matsvinn, opplæring av ansatte, minimere alle miljøavtrykk og bærekraftig ledelse i alle avdelinger. Les mer her: https://www.cbh-cyprus.com/sus...

- Vi har valgt restauranter som ligger på hotellet eller i gangavstand fra hotellet. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. På denne måten støtter vi lokalsamfunnet direkte og bidrar til lokale arbeidsplasser.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte på de aller fleste turene.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Aktivitetene/flere av aktivitetene på turen er naturbaserte. Vandreturer, snorkling, aktiviteter på hotellet.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du flere lokale prosjekter. Les mer her: https://www.cbh-cyprus.com/sus...

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Larnaca t/r
 • 14 netter på hotell inkl. frokost daglig
 • Måltider iht. turens program
 • Alle utflukter og entreer iht. program
 • All transport iht. program
 • Tips (til sjåfør, lokalguide når aktuelt, hotellpersonalet samt serveringspersonalet på inkluderte middager).
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem som møter på flyplassen i Larnaca (er ikke med på flyreisene)

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer