Lisbeth Mæhre

portrett kvinne
Oliventre og mange røde valmuer som vokser under

Lisbeth er den med lengst fartstid i Carpe Diem. Vi skal helt tilbake til 2007! Før det var hun frisør i 24 år, hun drev også egen salong. Det var da hun begynte å reise i større skala. Hun har klippet hår på barnehjem i Thailand og hun har vært på Fiji flere ganger enn de fleste... Og var på Bali før turismen gjorde sitt inntog. Gode minner!

Hun er den av oss som snakker varmest om reisene hun selv elsker til deg som ringer - og hun har varierte favoritter selv. Med hytte på fjellet i Valdres der hun gjerne sykler fra støl til støl og nyter markblomster om sommeren. Trevi kjenner hun godt fra flere besøk, så Umbria rager høyt på lista. Vi kan heller ikke glemme Kenya, Sør-Afrika, Tanzania og Påskeøya! Hun er safarifrelst på sin hals og snakker ennå om den luftige opplevelsen i luftballong høyt over savannene og dyrelivet i Serengeti. Colombia er en annen favoritt: " Landet med en noe bustete fortid syder av optimisme og livsglede. Maken til vakker natur, hjertevarme mennesker, farger og glad musikk skal du lete lenge etter", sier hun med entusiasme.

Hun er godt over gjennomsnittet glad i blomster og derfor har også Madeira en ekstra plass i reisehjertet hennes. Lisbeth er en kollega vi stoler fullt og helt på, hun er trygg og erfaren. Hun har også tett kontakt med våre dyktige reiseledere og sørger for oppdateringer før de skal ut på tur.