Ingun Melleberg

kvinne portrett

Ingun har vært i Carpe Diem siden 2012 og har i disse årene jobbet med tekst, bilder og innhold på nettsider, i nyhetsbrev, reisebloggen og i turprogrammene våre. Som så mange har hun stor allsidighet bak seg: reklamebyrå, avis, engelsklærer på ungdomsskole, allmennlærer barneskole, reiseleder sju sesonger i den gangens Saga Solreiser og ni år i kabinen i den gangens Braathens (kjært barn, mange navn). Hun har en hukommelse over gjennomsnittet, og er den som kjenner til det meste som rører seg her.

Reiselysten ble kickstartet da hun begynte som reiseleder og tenkte at hjem det skal hun aldri. Favoritten ble Israel, men også Kreta og Madeira la hun sin elsk på. "Det var historieinteressen og det å ta med gjester til fantastiske steder som Jerusalem, Kairo, Petra og Knossos som var det beste ved å være reiseleder. Lære, formidle kunnskap videre og vise gjestene mitt daværende hjemland, ble en livsstil", mimrer hun. Hjem kom hun, men det går jo an å kombinere med å reise.

Ingun har reist helt alene over store deler av verden og trives overalt. Storbyer som New York, Miami, Sydney, Melbourne og Vancouver - ja takk! Japan glemmer hun aldri. Istanbul og Kappadokia - for en opplevelse! Taiwan & Sør-Korea annerledes og spennende. Colombia, Argentina og Chile...Og India! Nyfrelst i skrivende stund på England og Kanaløyene.