Marit Eriksen

Marit Eriksen reiseleder
Kaanapali Beach and resort Hotels på Maui, Hawaii. Et populært turistmål på vestkysten av øya Maui. Foret med luksushoteller og underholdningsdistrikt.

Marit har alltid hatt en fot innenfor reiseliv. Hun elsker denne bransjen! Her blir man alltid inspirert og motivert til å se og gjøre nye ting. Reiselysten vokser seg bare større og sterkere for hver reise. Noen av favorittene til nå er Vanuatu, Sri Lanka, Bonaire, Azorene, London og Hawaii. Blandet drops. Det å reise i, og lede en gruppe, ser hun bare fordeler med: Inntrykk, erfaringer og opplevelsene sammen blir jo bare bedre når de deles. Som reiseleder har hun erfaring både fra California og England.

Marit har bodd både i London, på Hawaii, i Kambodsja og i Vietnam. Hun har studert både økoturisme og utviklingsstudier. Det begynner å nærme seg 100 land på besøkslisten, men så dukker det jo stadig opp nye steder hun vil til. Variasjon er livets krydder - hun tar gjerne flere typer turer. Fjellturer, ekspedisjon i jungelen, cruise, storbytur eller strandferie - alt er på reiseradaren. Å være tålmodig og løsningsorientert er gode egenskaper å ha når det kanskje ikke går som planlagt. Reiselederrollen har alltid falt naturlig for henne og nå hun gleder hun seg til å ta med Carpe Diems gjester på tur.

Reiser med Marit

Juni 2024

September 2024