Heidi Hem

Heidi Hem 002
Den fordige Agaete-dalen på Gran Canaria.

Heidi synes selv hun har verdens beste jobb. Hun får ta med folk på ferie, oppleve verden og ulike kulturer. Med stor kjærlighet til natur, fjell og hav har hun ett bein i Norge og ett i resten av verden. Sier aldri nei til topptur, rafting eller fjellklatring og synes det å være i aktivitet er topp.

Hun har studert Kunsthistorie ved Universitetet i Oslo, og tidligere jobbet som formidler på museum. Hun har både norsk og amerikansk statsborgerskap, men er født og oppvokst i Norge og har hatt lange sommerferier i USA. Har i tillegg bodd i både Madrid og Roma, og trives godt med den avslappende søreuropeiske livsstilen.

På fritiden er hun aktiv i Røde Kors i våketjenesten. Heidi er også glad i kjøre bil. Hun har fullført alle de 18 nasjonale turistveiene og holder på å planlegge en ny "road trip" for å se de gjenværende stavkirkene! Hun sier: "Etter å ha reist med australske turister, har jeg innsett at jeg må ha noen måneder i bilen down-under også". Hun har en lang liste med destinasjoner som hun vil til en gang: "Jeg drømmer om Antarktis, Seychellene, Alaska, Peru og safari i Afrika, men hjertet mitt hører hjemme i Lofoten".

Som reiseleder er hun trygg, tålmodig, entusiastisk, flink til å organisere, og ikke minst, få alle til å føle seg inkludert. Humor og humør er også viktig i livet og på tur:)

Reiser med Heidi

Desember 2024