Hege Jorud Baastad

Hege Baastad
Strand, vann og klipper

Hege er ei ekte «bondekjerring» fra landbrukskommunen Indre Østfold. De siste 20-årene har hun jobbet som lærer, vært fosterhjem og det å ha gård krever sitt. Reiseerfaringen er variert, slik det skal være for en reiseleder: Hun har bodd ett år i London, gått på reiselederskole på Mallorca, jobbet for Star Tour i Marokko og ledet amerikanere på fjordturer i Norge. Hun har arbeidet i forskjellige reisebyråer og med turproduksjon for grupper i Norge. Og vært selvskreven arrangør for venners gruppeturer.

Hege sitter sjelden rolig og har alltid mange jern i ilden. Drømmen om å være reiseleder har aldri helt sluppet taket. Med egne barn ute av redet, er det mulig! Hege har vært i nærmere 30 land – hvor hun liker særlig godt de britiske øyer, Marokko og Italia. Kypros kjenner hun også godt etter å ha hatt hus i Pafos i 10 år. Så fort muligheten byr seg, pakker hun kofferten og drar et sted. Akkurat nå er hun «hekta» på seiling. Ingen reiser er for korte eller for lange! Fritiden brukes på dyr, hage og på gåturer.

Hege er ei sprudlende, positiv og energisk dame, trygg og tålmodig - men det kan være du hører henne før du ser henne:) Hun gleder seg til å møte nettopp deg på tur med Carpe Diem!

Reiser med Hege

Desember 2024

Mars 2025