Heba Farouk

Heba Farouk reiseleder
Store pyramider i Giza, Egypt, ved solnedgang

Heba er en riktig globetrotter og ordet bereist blir litt for vagt i hennes tilfelle... Reiser har vært en del av livet i lang tid, både privat og med jobb. Hun har jobbet i mange år som reiseleder, hvor hun har tatt med norske grupper til utlandet. Hun er omsorgsfull og passer på at alle har det bra. Opprinnelig er hun fra Egypt, Kairo - og det var jobb som fikk henne hit til Norge i 2006. Hun elsker mennesker, har en genuin interesse og dyp nysgjerrighet for alle verdens kulturer. Det å reise sammen i en gruppe synes hun er helt topp. " Da deler vi opplevelser, skaper felles minner og ler sammen", utdyper hun.

Heba er veldig sosial og språkmektig. Der går det i flytende norsk, engelsk, arabisk og fransk. Hun liker å besøke nye steder, smake på nye retter og treffe nye mennesker. Reisetype spiller ingen rolle, hun setter pris på det meste: natur, kultur, elvecruise, strand eller storby. Det å være på reise og oppleve nye ting er alltid spennende. Men favoritter har hun og da nevnes: Cuba, Japan, Peru, Indonesia, Kenya, Thailand og De karibiske øyene.

Avslutningsvis sier hun: "Jeg liker å svømme, danse salsa, lage mat og selvfølgelig reise verden rundt med glade mennesker". Det gleder vi i Carpe Diem oss til også!

Reiser med Heba

Juli 2024

Oktober 2024

November 2024

Desember 2024