Cathrine Asbjørnrød

Cathrine Asbjcrnrod 2
Den ungarske parlamentsbygningen som ligger ved Donau-elven i Budapest ved solnedgang, Ungarn.

Reiseliv har alltid vært veien å gå for Cathrine. Hun bestemte seg allerede som 16-åring at reiseliv var bransjen for henne.

Bakgrunnen hennes er ganske så variert, akkurat slik det skal være med reiseledere. Hun har jobbet i hotellresepsjoner, som servitør og barkeeper samt turistkontor, reisebyrå og innenfor turoperasjon. I tillegg er hun lærer på en videregående skole, der hun blant annet underviser i reiseliv. Slikt gjør sitt til at kunnskap og erfaring går hånd i hånd.

En gang i tiden var hun reiseleder i Rimini i åtte måneder, og dette ga mersmak. «Det er noe av det morsomste jeg har opplevd», sier hun. I 2010 begynte hun igjen å ta oppdrag som reiseleder, og har spesielt stor sans for elvecruise: «Denne ferieformen gir varierende ferieopplevelser med ett fast bosted i tillegg til å besøke flotte byer underveis. Det er mange fordeler med elvecruise, ikke minst maten og hyggelig selskap.»

Hun er en reiseleder som leder turer med stor ro og trygghet – en bereist dame som kjenner mange av våre reisemål godt. Kroatia er et av mange land som hun setter ekstra stor pris på – så mye at hun har egen bolig der. Cathrine avrunder med: jeg liker utfordringer og elsker livet!

Reiser med Cathrine

Februar 2025