Om Carpe Diem

Sjiraffer i den afrikanske savannen på bakgrunn av den oransje solnedgangen. Fly av en ballong på himmelen over savannen. Afrika. Tanzania.

Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie.

«Det finnes ikke noe mer sosialt enn å reise alene på ferie!»

Reis alene - sammen

  • Små grupper – større fellesskap - Våre grupper har som oftest mellom 15 og 25 deltakere, så det er lett å finne nye reisevenner. Det er uformelt og ukomplisert. Her føler du deg garantert ikke som femte hjul på vogna, slik det er lett å gjøre om du drar på «vanlige» gruppeturer hvor de aller fleste er par. Alle opplevelsene du deler med resten av Carpe Diem-gruppen gjør at dere fort blir en sammensveiset gjeng!
  • Vi skreddersyr alle reisene våre. Vi vil helst bo på små, lokale hoteller og søker heller nære opplevelser og inntrykk som varer livet ut. Med i turenes program er sosiale aktiviteter som gjør det lett å bli kjent. Alder har lite å si!

«Når du reiser med Carpe Diem er det alltid med en engasjert og kunnskapsrik reiseleder. En reiseleder blir det sosiale limet i gruppen og skaper gode relasjoner.»

Her er våre herlige reiseledere

Se alle våre reiseledere

Reiser kommer med valgfrihet

I Carpe Diem vet vi at du ikke bare ønsker deg én ting. Noen ganger vil du ta livet helt med ro, bo på ett hotell og slippe å "farte rundt". Da passer et elvecruise eller en langtidsferie perfekt.

Andre ganger vil du oppleve så mye du kan underveis, da er en rundreise eller en eksotisk drømmereise det perfekte valget.

Mange vil helst være nær naturen, oppleve små landsbyer i Italia, eller være i aktivitet underveis. Aktive reiser med vandring, sykling eller kajakkpadling kan passe best da. Vi har aktive reiser til mange forskjellige reisemål.

Carpe Diem har reiser til fjern og nær - både i Norge og Europa men også til resten av verden. Her er det mye å velge mellom!

Hvem er vi?

Carpe Diem er en turoperatør for deg som reiser alene, og Carpe Diem Singelreiser så dagens lys i 2000. I 2008 ble selskapet kjøpt opp av Escape Travel og har siden den gang vokst jevnt. Flere og flere får øynene opp for våre reiser, noe vi er veldig glade for. Våren 2014 ble vi fusjonert inn i Escape Travel AS og har siden den gang endret navn til Carpe Diem.

Escape ledes av Tor Johan Pedersen og eies av Per G. Braathens investeringsselskap, Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket og Dyreparken i Kristiansand. Escape Travel Group har sitt hovedkontor i Oslo. Her holder reisearrangøren Escape Travel hus, der også Cruise.no, Solfaktor, Escapeaway og Indre Østfold Reisebyrå inngår.

Vi i Carpe Diem er en del av det det store reiseuniverset som Escape Travel AS er. Her er flere hundreårs kompetanse og reiseerfaring til sammen. Vi er stolte av å være en del av dette fellesskapet og at vi kan samarbeide på tvers av avdelingene.

På Carpe Diem-kontoret er vi i dag seks damer som alle jobber engasjert med å sikre gode opplevelser for våre gjester. Noen av oss er også reiseledere, for å kvalitetssikre turer og bli kjent med gjestene våre. Det ser vi på som et stort pluss.

Oss på kontoret

Bli kjent med Carpe Diems historie!

I september 2021 hadde Lisbeth og Ingrid fra Carpe Diem-kontoret en reisekafé (live-sending på Facebook) om Carpe Diems historie gjennom årene. Den kan du se her! 👇