Nyhet Fjord, fjell, natur og jordbær i Valldal

Vandring i Sunnmøre

2 mennesker med turklør og tursekk på ryggem på toppen av fjellet og ser ut over Hjørundfjorden

Jordbærstedet Valldal er en både velsmakende og naturskjønn nyhet på Carpe Diems norgeskart. Juli = høyrøde jordbær og søte smaker. Bygda kalles passende nok også for Sylte. Men Valldal byr på så mye mer enn det som er spiselig. Vi skal virkelig sanke fjell og naturopplevelser. Vi skal nyte fantastisk utsikt, flotte fjell, fjorder og fascinerende landskap - for det er dette området kjent for.

Med inngang til Reinheimen nasjonalpark og alpint landskap med frodige fjellsider, brusende elver og den blanke Norddalsfjorden er det ikke noe å si på omgivelsene. Mefjellet, Saksa, Trollstigen setter tonen. Beliggenheten er også midt i blinken: Innen en time ligger både Åndalsnes, Tafjord, Geiranger og Stranda. Et par valgfrie utflukter og en dag (eller flere) der du kan ta et forfriskende bad i fjorden hører også med. Vi bor på Valldal Fjord Lodge, som passer rett inn i et slikt landskap. Vi elsker landet vårt og på denne turen får du en smakebit av mye, uten å være for lenge borte.

OBS! Du må være vant til å være ute på tur og ha normalt god kondisjon for å være med på vandreturene. På denne reisen er det mange høydemeter på få kilomenter og noen av vandreturene er noe luftige for deg med høydeskrekk, derfor er turen satt til "krevende". Vi gjør oppmerksom på at stiene og rutene i programmet kan endres etter forholdene.

Liten gruppe, maks 16!

Aktiv ferie i eget land

Eventyrlandskap

Avreiser

 • 25.07.2024
  6 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 16.790,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Simen Blokkhus

Høydepunkter

Program

5 frokoster, 3 nistepakker og 2 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter er familiedrevet og et lokalt eiet og drevet hotell. Her er eierne opptatt av å benytte seg av lokale produkter og å samarbeide godt med andre aktører i området.

- Vi har valgt restauranter som ligger i gangavstand fra hotellet. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. Våre nistepakker kommer fra det lokale bakeriet og middagene spises på forskjellige restauranter i bygda.

- Transport. Vår samarbeidspartner har gått til innkjøp av elektriske kjøretøy for å minske utslipp.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser. Vår samarbeidspartner er også miljøsertifisert.

- Flere av aktivitetene på turen er naturbaserte. Vi padler kajakk og tar beina fatt på vandreturene.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Ålesund t/r
 • 5 netter på hotell med frokost
 • Måltider iht. program
 • Alle utflukter og entreer iht. program
 • All transport iht. program
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips
 • Utflukter som ikke er en del av programmet og kan forhåndsbestilles ekstra


Lignende turer