Med Peer Gynt-spelet på Gålå

Vandring i Espedalen

Landskapsbilde av Espedalen med en åpen slette foran en innsjø, grønne skogsområder og fjell i bakgrunnen

Denne turen har alle ingredienser av det vi elsker med landet vårt. Vi kombinerer fotturer og en av de optimale kulturopplevelsene som er i perfekt samspill med naturen: Peer Gynt-spelet. I 2024 er det Mads Ousdal som skal dykke ned i den sammensatte Peer. Han hadde samme rolle i 2014 og mange var i ekstase da nyheten om at han kommer tilbake til Gålå ti år etter ble sluppet.

Espedalen kaller seg selv for "Den Vennlige Villmark" og her ligger alt til rette for både fjell og friluftsliv. Det er mye å velge mellom og det er både skog og høyfjell, vann der du både kan bade og padle kano, kulturminner og naturfenomen. Vi bor på Ruten Fjellstue, som ligger nydelig plassert i Espedalen, i nærheten av Gudbrandsdalen og midt mellom Jotunheimen og Rondane. Her er det tredje generasjon som driver, med lidenskap og masse sjel. Berit sørger for deilig, hjemmelaget mat til alle måltider mens Arthur guider, brygger øl og begge står de på både som lokalsjeler i bygda og for sine gjester. Forvent ingen luksus, heller masse sjarm og gjestfrihet. Her skal vi nyte av både gode måltider og naturen.

Du må være i normalt god form og vant til å gå, samt å være i aktivitet i ulendt terreng for å være med på vandreturer. Programmet er fleksibelt, det kan endres og tilpasses værforholdene, samt gruppens ønsker.

Peer Gynt-spelet med Mads Ousdal

Trivelige Ruten Fjellstue med hjemmelaget mat

Vandreturer i vakker Norgesnatur

Avreiser

 • 01.08.2024
  5 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 10.990,-

  Med: Simen Blokkhus

Høydepunkter

Program

4 frokoster, 3 lunsjer og 4 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter er miljøsertifisert og familiedrevet. Se vedlagt info om hotellets miljøsertifisering/tiltak: Ruten Fjellstue er Green Key-sertifisert

- Ruten fjellstue har et fokus på å benytte lokale produkter fra lokale leverandører, og støtter dermed lokalt næringsliv. Ruten benytter også økologiske produkter så langt det er mulig.

- Transport. På denne reisen kommer du deg selv til reisemålet. Vi oppfordrer til bruk av kollektivtrafikk med tog og lokalbuss.

- Ruten har et fokus på lokale natur- og kulturbaserte aktiviteter. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Aktivitetene på turen er naturbaserte. Vandreturene starter og ender på fjellstua, kanopadling legger ikke igjen spor i naturen.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • 4 netter på Ruten
 • Måltider i henhold til program
 • Inngang til Peer Gynt-spelet på Gålå
 • Alle turer som beskrevet inkl. transport og lokal guide (valg av turer kan endres)
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Transport til og fra Ruten Fjellstue