Den perfekte ferien uansett reisemål - SÅ mye å velge i

Vandreturer

Sporty til fingerspissene eller elsker du bare naturen? Det er mange grunner til at den friske luften gjør underverker for det meste. Du er sikkert en av dem som ikke orker å ligge lenge i ro på en solseng og liker at det skjer noe mer. En vandretur med Carpe Diem tar deg nærmere opplevelsene, naturen, duftene og alt det du elsker med å være ute i frisk luft. Vandreturer er den perfekte måten å bli kjent med et reisemål!

Det aller viktigste er at vi skal kose oss på tur! På alle turene har vi med dyktige guider som viser vei og formidler lokal historie på sin måte. Noen steder er naturen dramatisk og storslagen, andre steder er det bare vakkert. Vi kommer til unike steder til fots og møter mennesker i sitt daglige virke i lokale landsbyer. God mat og drikke blir det også på turen. Sliten i beina? Hvorfor ikke avslutte en dags vandring ved bassenget eller eller i et spa - der det er tilgjengelig?

Våre vandreturer har mange nivåer, enten du vil til topps i en fei, eller benytte anledningen til å lukte på så mange blomster du kan underveis langs Italias kyst. På alle våre vandreturer er gode sko viktig. Under kategori en og to er det tilstrekkelig med behagelige joggesko med god demping. Tre og fire vil kreve solide tursko og fjellsko med god ankelstøtte og grep. Du må ha med dagstursekk, og denne må du bære selv. Se også hvert enkelt turprogram for mer informasjon.

Alle våre vandreturer

August 2024

September 2024

Nyhet
Vakker panoramautsikt over Tbilisi ved solnedgang, Georgia.

Lett vandring i Georgia

Avreise 01.09.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 23.490,-

Aktivitet, mektig natur, lokale innslag og kultur går hånd i hånd på denne vandreturen. Georgia er et gjestfritt og naturskjønt land i hjertet av Kaukasus som skal oppleves på lokalt vis sammen med vår reiseleder.

 • Svend Waage

  Svend Waage
  Reiseleder, guide

Lokalkjent norsk reiseleder // Lette vandringer kombinert med kultur og historie // Nydelig mat og drikke i Georgia

Nyhet - sjekk prisen!
Gruppe syklister sykler langs en grusvei

Vandring og sykkel i Trevi

Avreise 02.09.2024 / 7 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 16.650,-

Dette er det virkelige Italia – hvor maten tilberedes med italiensk «passione» og tempoet er piano. Her får du tid til å virkelig ta inn den italienske stemningen og spe på med deilige fotturer og sykkelturer i et vakkert landskap.

 • Img 9642 kopi

  May Liss Kristiansen
  Reiseleder

Mye inkludert // Unikt vertskap // Flotte sykkelturer

Nyhet
Fire vandrere står med ryggsekk og ryggen til på en høyde og ser utover havet

Sør-Afrika - kystvandring og safari U45

Avreise 05.09.2024 / 13 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 39.990,-

Under 45? Drømmer du om elefanter, sebraer, sjiraffer og løver og tenker at safari MÅ jeg på? Liker du å være i aktivitet, spesielt langs naturskjønne stier ved kysten? Sol og bad? Oppleve alt dette sammen med jevnaldrende? Les videre, for denne nye kombo-turen i Eastern Cape har alle ingredienser.

 • Marit Eriksen

  Marit Eriksen
  Reiseleder

For deg under 45 // Fotturer med lokalt fortegn // Safari!

Nyhet
Mann med ryggsekk som ser utover dal og mot høye fjell

Vandring i Dolomittene

Avreise 14.09.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 26.300,-

Klar, ferdig, gå! Dolomittene er et soleklart trekkplaster for fjellentusiaster verden over. Vi snakker jo virkelig om kremen i de vakre De italienske alpene: taggete fjelltopper, steile fjellvegger, alpine enger og frodige daler.

 • Nina Jakobsen

  Nina Jakobsen
  Reiseleder

ENKELTROM TIL ALLE // Mye inkludert // Perfekt for fjellglade og fjellvante

Oktober 2024

November 2024

Januar 2025

Mars 2025