Den perfekte ferien uansett reisemål - SÅ mye å velge i

Vandreturer

Sporty til fingerspissene eller elsker du bare naturen? Det er mange grunner til at den friske luften gjør underverker for det meste. Du er sikkert en av dem som ikke orker å ligge lenge i ro på en solseng og liker at det skjer noe mer. En vandretur med Carpe Diem tar deg nærmere opplevelsene, naturen, duftene og alt det du elsker med å være ute i frisk luft. Vandreturer er den perfekte måten å bli kjent med et reisemål!

Det aller viktigste er at vi skal kose oss på tur! På alle turene har vi med dyktige guider som viser vei og formidler lokal historie på sin måte. Noen steder er naturen dramatisk og storslagen, andre steder er det bare vakkert. Vi kommer til unike steder til fots og møter mennesker i sitt daglige virke i lokale landsbyer. God mat og drikke blir det også på turen. Sliten i beina? Hvorfor ikke avslutte en dags vandring ved bassenget eller eller i et spa - der det er tilgjengelig?

Våre vandreturer har mange nivåer, enten du vil til topps i en fei, eller benytte anledningen til å lukte på så mange blomster du kan underveis langs Italias kyst. På alle våre vandreturer er gode sko viktig. Under kategori en og to er det tilstrekkelig med behagelige joggesko med god demping. Tre og fire vil kreve solide tursko og fjellsko med god ankelstøtte og grep. Du må ha med dagstursekk, og denne må du bære selv. Se også hvert enkelt turprogram for mer informasjon.

Alle våre vandreturer

Oktober 2023

November 2023

Mars 2024

April 2024

Nyhet
En tar bilde av ei kvinne som står på en stein ved et utsiktspunkt

Vandring Malaga - Andalucía

Avreise 05.04.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 16.590,-

Andalucia med base i Málaga betyr stilig storby med kort vei til alt. Fotturene viser en annen side av regionen, nå venter turer utsikt over daler og fjell. Vi skal selvsagt gå Caminito del Rey, den mest kjente, luftige turen på disse kanter.

 • Reiseledare Vegard Pettersen Kopi

  Vegard Emil Pettersen
  Reiseleder

Gruppe mennesker ute på tur med vinranker og natur rundt langs havet

Vandring i Baskerland

Avreise 18.04.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 23.990,-

Spennende aktiv, kulinarisk reise til fantastiske, annerledes Baskerland i Nord-Spania ved Atlanterhavskysten! Slikt bringer frem Superlativer med stor S. Byen vi bor i begynner også på S - San Sebastián. Den er perfecto, lekker og sofistikert.

 • Jakob Aarsheim nytt

  Jakob Aarsheim
  Reiseleder, guide

vakre blomsterhager i Lago Maggiore

Vandring Italia, ved Lago Maggiore

Avreise 19.04.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 21.900,-

Ciao Italia! Det å vandre i et helt herlig landskap ved Maggioresjøen i Nord-Italia er noe å glede seg til. Omgitt av fjell og nærheten til Alpene gjør susen for et eventyrlandskap.

 • Bilde av reiseledere

  Stefania Righetti Nilsen
  Reiseleder

Kvinne som står foran imponerende fjell på Nord-Kypros

Nord-Kypros

Avreise 27.04.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 15.550,-

Nord-Kypros er ukjent og uoppdaget for de fleste, noe som gjør det både spennende og eksotisk. Litt mer old fashion enn naboen i sør, men naturen og soldagene trekker så absolutt opp. Her er fine vandreturer og dager der vi dykker ned i det lokale.

 • Reiseledare Vegard Pettersen Kopi

  Vegard Emil Pettersen
  Reiseleder

Mai 2024

Juni 2024

Juli 2024

August 2024