Den perfekte ferien uansett reisemål - SÅ mye å velge i

Vandreturer

Sporty til fingerspissene eller elsker du bare naturen? Det er mange grunner til at den friske luften gjør underverker for det meste. Du er sikkert en av dem som ikke orker å ligge lenge i ro på en solseng og liker at det skjer noe mer. En vandretur med Carpe Diem tar deg nærmere opplevelsene, naturen, duftene og alt det du elsker med å være ute i frisk luft. Vandreturer er den perfekte måten å bli kjent med et reisemål!

Det aller viktigste er at vi skal kose oss på tur! På alle turene har vi med dyktige guider som viser vei og formidler lokal historie på sin måte. Noen steder er naturen dramatisk og storslagen, andre steder er det bare vakkert. Vi kommer til unike steder til fots og møter mennesker i sitt daglige virke i lokale landsbyer. God mat og drikke blir det også på turen. Sliten i beina? Hvorfor ikke avslutte en dags vandring ved bassenget eller eller i et spa - der det er tilgjengelig?

Våre vandreturer har mange nivåer, enten du vil til topps i en fei, eller benytte anledningen til å lukte på så mange blomster du kan underveis langs Italias kyst. På alle våre vandreturer er gode sko viktig. Under kategori en og to er det tilstrekkelig med behagelige joggesko med god demping. Tre og fire vil kreve solide tursko og fjellsko med god ankelstøtte og grep. Du må ha med dagstursekk, og denne må du bære selv. Se også hvert enkelt turprogram for mer informasjon.

Alle våre vandreturer

April 2023

Mai 2023

Juni 2023

Juli 2023

August 2023

September 2023

Oktober 2023

November 2023