Nye ruter! Storslagne toppturer og herlig gourmet hos Grønolen

Vandring i Valdres

Ung turistkvinne som føler seg fri og står med hendene i været på toppen av fjellstien mens hun ser på et vakkert landskap

I hjertet av Norge – tett oppunder Jotunheimen der Peer Gynt svermet for sin Solveig, der det føles som å komme hjem selv om du er borte. Der, på Grønolen Fjellgard skal gourmetmåltider nytes og fjelluft inhaleres. Staute fjell skal bestiges, vakker Valdresnatur skal beundres og stølslivet skal prøves. For den eventyrlystne ønsker Synshorn Via Ferrata deg velkommen til en luftig, men trygg opplevelse.

Vakre, varierte Valdres er perfekt for den som er glad i vakker natur og friluftsliv. Lengst nord i dalen ligger fjellsportsbygda Beitostølen, som også regnes som inngangsporten til Jotunheimen med sine mektige 2000-meters topper. På Grønolen fordeles vi i rom eller leiligheter etter hvor stor gruppen blir. Om du får rom inne på hotellet eller i leiligheter blir derfor ikke klart før gruppen er fullbooket.

Du må være vant til å ferdes i fjellet og være i god form for å være med på toppturene!

Grønolen Gard - for et vertskap

Fjellturene, naturen og utsikten!

Ferie i eget land

Avreiser

  • 30.06.2024
    6 dager

    Ledige plasser

    Fra kr 11.190,-

    Med: Tor Erik Grønolen

Høydepunkter

Valdres er helt fantastisk

En skåning på tur i Valdres! Vår utsendte kollega Carl tok turen til Valdres for å finne ut hvorfor vi i Carpe Diem elsker stedet. Her gjør han seg kjent med både turterreng, Grønolen Fjellgard, språket og de firbente innbyggerne.

En skåning på tur i Valdres! Vår utsendte kollega Carl har tatt turen til Valdres for å finne ut hvorfor vi i Carpe Diem elsker stedet. Her gjør han seg kjent med både turterreng, Grønolen Fjellgard, språket og de firbente innbyggerne. Se hvordan det gikk i videoen over!

Program

5 frokoster, 4 lunsjer og 5 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter er et familiedrevet hotell (siden 1784). For mer informasjon se hotellets nettside her

- Maten er lokal og kortreist. På den måten kutter vi unødvendig transport og fremmer lokalt næringsliv.

- Transport. På denne turen er det lagt opp til at deltakerne kan bruke offentlig transport for å komme frem til reisemålet.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører og benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte. F.eks vandreturer, skiturer og trugeturer.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turene. Alle deltakere oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Energibruk og søppelhåndtering: Hele hotellet er drevet med jordvarme og alt avfall blir sortert.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Lignende turer