Med Kazbegi, Juta, Truso og Tbilisi

Vandring i Kaukasus – Georgia

luftfoto av Kaukasusfjellet med Trinity Church of Gergeti

Aktivitet, mektig natur, lokale innslag og kultur går hånd i hånd. Georgia er en perle i hjertet av Kaukasus. Med sin fantastiske natur, eldgamle historie og særegne tradisjon, er det lokalisert på den historiske Silkeveien der øst møter vest. I Georgias myteomspunnende kultur og historie er kirken, folkesang og folkedans, poesi, vintradisjon og en enestående gjestfrihet dypt forankret i den georgiske folkesjelen. For georgiere er gjester en gave sendt fra Gud, og slik har det vært fra de eldste tider.

Kaukasusfjellene er et unikt område med spektakulær natur og fjellformasjoner. Eldgamle myter og legender som sammen med hedensk tro lever side om side med den georgiske ortodokse kirketradisjonen. Vi finner flotte kulturminner og gamle kirker på de mest avsidesliggende steder, og fjellfolket her har forsvart Georgias yttergrenser gjennom århundrer. Det er i dette landskapet, og med denne kulturen som bakteppe at vi vandrer.

OBS: Du må være vant til å vandre i terreng og ha normalt god kondisjon for å være med på vandreturene. Vandring i Kaukasusfjellene innebærer enkelte strekninger som kan være utfordrende hvis du er redd for høyder.

Lokaltkjent, norsk reiseleder

Mange lokale møter underveis

Overnatting på Hotel Rooms

Avreiser

 • 07.07.2024
  8 dager

  Utsolgt

  Fra kr 24.350,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Svend Waage

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 4 lunsjer og 4 middager inkludert

Se vår reisekafé med reiseleder Svend Waage og Carpe Diems Ingrid, sendingen gikk live på Facebook den 8. november 2022

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet/hotellene vi benytter er lokalt eiet og drevet. På den måten støtter vi lokalsamfunnet direkte og bidrar til lokal arbeidsplasser.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og bidrar til arbeidsplasser.

- Flere av aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte. Dette er en vandretur hvor aktiviteter stort sett er vandringer til fots.

- Til lunsjer og middager har vi valgt restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles opp underveis.

Lurer du på hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem? Her kan du lese mer: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Tbilisi t/r med Turkish Airlines
 • 7 netter på hotell. Frokost inkludert hver dag
 • Måltider ihht. program
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet.
 • All transport i følge programmet
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem som møter på flyplassen i Tbilisi - er ikke med på flyreisene

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips

HOTELLER

Vi benytter følgende overnattingssteder på denne turen (med forbehold om bytte til tilsvarende hoteller ved endringer utenfor Carpe Diems kontroll):

Tbilisi: Hotel City

Kazbegi: Rooms Hotel

Lignende turer