Nyhet Nasjonalparker, natur, dyreliv og lokale opplevelser

Rundreise Sri Lanka

Bli med på en opplevelsesferie av de sjeldne til den vakre, dråpeformede øya i Det indiske hav. Vi skal til det spektakulære klippefortet Sigiriya, av de lokale kalt det 8. underverk. Vi skal til vakre Kandy med sin innsjø og mange spennende, historiske og religiøse minnesmerker. Og "Little England", Nuwara Eliya, i høylandet som med sine irrgrønne teplantasjer er et skue for øyet. Hit kommer vi etter en sjeldent vakker togtur. For ikke å glemme den utrolig koselige kolonibyen Fort Galle. Men det aller beste med turen, synes vi, er alle møtene du får med de lokale, dyrelivet og naturen rundt. Vi har lagt inn et par fine fotturer for virkelig å føle på akkurat dette.

Dyrelivet er også alltid i fokus, som i parkene Yala og Minneriya. Sistnevnte er elefantenes rike. Her møter vi enormt mange av dem - luntende, badende eller ved matfatet i jungelen. Yala har også et massivt dyreliv og den høyeste tettheten av leoparder i verden. Etter noen spennende dager spekket med aktiviteter og opplevelser roer vi ned og avslutter med noen deilige dager på et strandhotell i Beruwala. På agendaen står nytelse, avslapning og hvit sand mellom tærne. Og det lokale kjøkken vil gi deg vann i munnen. Smaken er som Sri Lanka selv - uforglemmelig.

De fleste måltider inkludert

Avreiser

 • 09.11.2024
  12 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 36.540,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Heba Farouk

Høydepunkter

Program

9 frokoster, 7 lunsjer og 10 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Vår agent er en del av flere programmer med fokus på sosialt ansvar. Les mer på denne siden: https://www.orangedmc.com/csr....

Her fokuserer de på å skaffe arbeidsplasser til kvinner, redusere analfabetisme og bidra til sosial, bærekraftig utvikling.

- Vi fokuserer på mat som har lokal tilhørighet og fremmer dermed lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og bidrar til arbeidsplasser.

- Vår agent har stort fokus på dyrevelferd og har ingen aktiviteter som inkluderer ville dyr som elefanter, bjørn etc.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Colombo t/r
 • 9 overnattinger pluss en hel dag/kveld på hotell med frokost hver dag
 • Måltider i henhold til program
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet.
 • All transport i følge programmet
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Visum til Sri Lanka, ordnes elektronisk av hver enkelt (se under viktig informasjon om reisen din under)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips

Vi trenger din passkopi. Vennligst send oss et bilde av foto-siden i passet ditt til post@carpe-diem.no etter bestilling.

HOTELLER

Vi benytter følgende overnattingssteder på denne turen (med forbehold om bytte til tilsvarende hoteller ved endringer utenfor Carpe Diems kontroll):

Habarana: Cinnamon Lodge Habarana

Kandy: Hotel Earls Regency

Nuwara Eliya: Araliya Green City

Yala: Cinnamon Wild Yala

Beruwala: Cinnamon Bey Beruwala

Lignende turer