Ny reiserute Sør-Afrika, Eswatini, Mosambik, Zimbabwe og Victoriafallene

Rovos Rail fra Sør-Afrika til Victoriafallene

Luksus. Eleganse. Kleskoder. Hvite duker. Blankpusset bestikk og borddekking til perfeksjon. Mat og drikke på toppnivå. Det er ikke så ofte vi har alle disse elementene med på Carpe Diem-tur. Men så er ikke Rovos Rail som alt annet heller. Vi er så stolte av dette samarbeidet og tilby deg kupé til bruk alene. Hørte vi bucket liste? Denne er på manges.

Rovos Rail er turen for deg som elsker Afrika, som brenner for safari og ikke minst, verdsetter luksus og utmerket service. Som helst vil nyte måltider og drikke av ypperste klasse. Rovos Rail leverer til toppscore. Dette ER verdens mest eksklusive togreise. Bare interiøret om bord tar en tilbake til svunne tider... Blankpussede trepaneler i skikkelig klassisk britisk stil som er beholdt, selv om alt er restaurert til høy standard. Vi lar toget ta oss på en eksepsjonell, bærekraftig reise gjennom 4 land fra Pretoria, Sør-Afrika via Mosambik og Eswatini til Victoriafallene, Zimbabwe. Underveis nytes et ubeskrivelig vakkert og variert landskap og utflukter av ypperste klasse.

Rom og kupé til bruk alene

Safari og game drives i flere parker og land

4 land på en og samme reise

Avreiser

 • 11.03.2025
  15 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 173.690,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Program

13 frokoster, 12 lunsjer og 13 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hoteller/lodger vi benytter er i den grad det er mulig valgt ut i fra fokus på lavt miljøavtrykk. Ofte er de familiedrevet og lokal eiet og drevet med ansatte som kommer fra lokalsamfunnet. Se vedlagt info om agentens bærekraftsprinsipper og tiltak: https://www.getafricatravel.co...

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. For å gi en autentisk opplevelse innen matkultur.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser. På denne måten gir vi noe tilbake til lokalsamfunnet og bidrar til autentiske opplevelser. Et eksempel er prosjektet i Mabibi hvor de har involvert seg i flere prosjekter. Les mer her: https://www.getafricatravel.co...

- Stort fokus på å verne natur og dyr samt jobbe tett sammen med lokalbefolkningen. Arbeider kontinuerlig med å verne utsatte naturområder, bekjempe utryddelse av dyreliv, støtte sårbare lokalsamfunn og jobbe med mennesker i utsatte områder.

- Bærekraftig transport. På denne reisen foregår hovedreisen med tog. Her kan du lese mer om deres fokus på bærekraft: http://www.rovos.com/blog/cate...

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du følgende prosjekter: Mabibi Get Africa United

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Johannesburg // Victoria Falls - Oslo
 • 2 overnattinger på hotell i enkeltrom i Johannesburg og Victoria Falls
 • 11 overnattinger om bord i Rovos Rail med kupé til bruk alene (Pullman Gold Suites eller Deluxe Emerald)
 • Daglig frokost, lunsj, tea-time og middager i henhold til program
 • Om bord hos Rovos Rail er all drikke inkludert unntatt champagne
 • Alle utflukter og entreer iht. program
 • All transport i følge program
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Utflukter utenom programmet
 • Drikke (utenom det er som er spesifisert ovenfor som inkludert)
 • Tips
 • Carpe Diem trenger din passkopi tilsendt i god tid før avreise. Sendes til post@carpe-diem.no.
 • Merk også at det er et høyere depositumsbeløp for denne turen som avviker fra våre ordinære reisevilkår: kr 20 000,-
 • Du trenger minst to blanke sider i passet for innreise Sør-Afrika

HOTELLER

Vi benytter følgende overnattingssteder på denne turen utenom Rovos Rail (med forbehold om bytte til tilsvarende hoteller ved endringer utenfor Carpe Diems kontroll):

Johannesburg, Sandton: Davinci Hotel and Suites

Victoriafallene: Victoria Falls Safari Club