Nyhet Storby, småby og strandby

Rundreise Mexico

Oaxacan broderi hånd kvinne danser meksikanske tradisjoner oxaca mexico

Bli med på årets mest fargerike rundreise til Mexico lindo - for vakkert er bare fornavnet. Gjør klar for et fyrverkeri av et land som gjerne tar en fiesta mellom siesta og feirer alt mellom himmel og jord. Spicy og kulinarisk spennende, rikt på historie, kunst og kultur, arkitektur og ikke minst natur. Vårt eventyr begynner i den dynamiske, slående vakre Mexico City. Flytende hager og pyramidene Teotihuacán finner vi rett utenfor. Videre blir vi kjent med Puebla - en by i pastell med storslagne katedraler og kirker til beundring.

Oaxacas kulturelle og naturskjønne rikdom blandes med håndverk med lange tradisjoner. Og maten... kanskje Mexicos aller beste. Etter denne fargefesten og dypdykket i kultur, historie, mayaene og aztekerne og lokale spesialiteter lander vi ved nydelig strand og rullende hav i Puerto Escondido. Også her byr naturen på sine underverker og disse var lenge en hemmelighet. Denne "skjulte porten", fritt oversatt - er nå vidåpen og byr på skjønnhet, avslappet atmosfære og god stemning. ¡Viva Mexico!

Mexico City, Oaxaca og deilige stranddager i Puerto Escondido

Mye fokus på ekte, meksikansk mat

Bli med på skilpaddeslipp og opplev morild

Avreiser

 • 20.11.2024
  17 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 45.990,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Vegard Emil Pettersen

Høydepunkter

Program

15 frokoster, 9 lunsjer og 8 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellene vi benytter er lokalt eiet og drevet hotell med sentral beliggenhet, slik at vi kan spasere til mange nærliggende steder vi ønsker å oppsøke. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. Vi deltar på workshop, besøker senter for håndtverk og lokalt keramikk verksted. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Flere av aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte. Vi skal til bevaringssenteret for skilpadder og deltar på å returnere dem til sitt naturlige habitat.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkårDette er inkludert

 • Fly Oslo–Mexico City-Oslo
 • 15 netter på hotell, inkl. frokost
 • Måltider i henhold til program
 • Alle utflukter i henhold til program
 • Transport t/r flyplass-hotell
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Utflukter som ikke er en del av reiseprogrammet
 • Drikkevarer
 • Tips

HOTELLER

Vi benytter følgende overnattingssteder på denne turen (med forbehold om bytte til tilsvarende hoteller ved endringer utenfor Carpe Diems kontroll):

Mexico City: Imperial Reforma Hotel

Puebla: Hotel Isabel Unico

Oaxaca: Hotel Misión de Los Ángeles

Puerto Escondido: Hotel Suites Villasol

Lignende turer