Med Capri, Pompeii, Vesuv og Sorrento

Vandring på Amalfikysten

Flotte vandreturer og lokale møter

Italia har en magnetisk tiltrekningskraft på de fleste. Det skjer noe med deg når du kommer ned til det levende, gestikulerende Italia – den smittende livsgleden tiner deg opp sakte men sikkert. Sikkert er det at mat, drikke og is holder verdensklasse og at livsnyteren i deg får fullt utløp. En perfekt balanse mellom aktivitet og alt det gode dette landet gir, får du på denne turen som vi gleder oss til å ta deg med på!

Kysten her er som skapt for å være i aktivitet og for å komme nærmere natur, landsbyer og dagliglivet. Amalfikysten kan med rette krones å være Europas mest spektakulære kyststripe. Vår, sommer som høst er det ingen hemmelighet for noen – og det er like vakkert uansett.

Opplev små fargeklatter av noen byer som nærmest klamrer seg fast og henger på fjellsidene. Fra høyden har vi fortreffelig utsikt, det er så mye å se og føle på at en nesten glemmer å gå. Høy sjarmfaktor! Vi myser godt nedover og utover et endeløst, turkisblått Middelhav. Og når en av stiene vi vandrer langs kalles «Gudenes sti», ja så vet vi at det er knakende flott å være der.

Vi kan ikke besøke denne delen av Italia uten å reise til Pompeii. Det er uten tvil verdenshistoriens beste eksempel på et frosset øyeblikk, samtidig som det er et enestående vitnesbyrd fra det gamle Romerriket. Og kjempen som forårsaket det frosne øyeblikket, Vesuv, skal også besøkes… Og ikke glem skjønnheten Capri – der skal vi også vandre. Utsikten ned mot havet derfra må oppleves! Det er blått, det er turkis, det er grønt og det er rett og slett lekkert.

OBS! Du må være vant til å vandre i terreng og ha normalt god kondisjon for å være med på vandreturene. Vi gjør oppmerksom på at stiene og rutene i programmet kan endres etter forholdene.

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 5 lunsjer og 2 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo - Napoli t/r
  • 7 netter på godt hotell
  • Måltider i henhold til program
  • Alle utflukter og entreer iht. programmet
  • All transport iht. programmet
  • Lokale guider
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips