Noen eventyr er mer spennende enn andre

Expedition light

Turist som går på de naturskjønne sanddynene i Sossusvlei, Namib-ørkenen, Namib Naukluft nasjonalpark, Namibia. Ettermiddagslys. Eventyr og utforsking i Afrika.

Er du ute etter turer som har mer enn et snev av eventyr i seg? Liker du å reise litt utenfor turisttråkket og samler på autentiske reiseopplevelser? Faller du for reisemål som er litt utenom det vanlige og synes at opplevelser trumfer det å ha marmor på badet? Når du melder deg på reiser merket "expedition light", omfavner du det mer uforutsigbare som kan skje underveis på reisen og elsker det!

Dette er spennende reiser med store opplevelser - men de kan være anstrengende for noen og passer ikke alle. Når du melder deg på en slik reise, vær klar over følgende:

🔸Du må være forberedt på at dagsprogrammet kan endres ved behov, at reiser til dette reisemålet ikke alltid går som planlagt.
🔸At kjøretid og veistandard kan påvirke dagene. (Total kjøretid samt ankomst og avreisetid). Buss og andre kjøretøy vi benytter kan være av mindre størrelse og gruppen kan noen ganger bli delt - grunnet lokale forhold.
🔸Du må være i god form, kunne gå i ulendt terreng og ikke ha begrenset mobilitet.
🔸Bostedene kan være små, slik at størrelse på rom og beliggenhet kan avvike.
🔸Alle vil ikke få like rom og like fasiliteter på rommet.
🔸Det er ikke alltid aircondition, og på noen steder kan det være at man deler bad. Er det delt bad vil det alltid være opplyst i turens program.
🔸Ønske om spesialkost kan ikke garanteres.
🔸Bakterieflora i noen land kan være veldig annerledes. Ta nødvendige forholdsregler i forkant, helst i samråd med lege eller evt. vaksinekontor.

Alle reiser "expedition light"

Juli 2024

August 2024

Oktober 2024

November 2024

Desember 2024

April 2025