Sjekk prisen Autentisk safari og unike ørkenlandskap

Rundreise Namibia

Turister som klatrer Sossusvlei-klitten, Naukluft nasjonalpark, Namibia

Afrika i våre hjerter - alltid. Med ørken, nasjonalparker og store opplevelser på mange plan. Her er artsrikdom til tusen. Et evig skiftende landskap. Naturrikdom er ingen klisje på disse kanter. Namibia har forvaltet sine dyrebare områder i årevis, og tar dette på dypeste alvor. Resultatene er beundringsverdige.

Namibias naturlige palett har alt på stell. Namibørkenen huser sanddyner i gylne, brente rødtoner som ruvende fjell. Sand virker goldt, ugjestmildt og røft, men samtidig mykt og bølgende. Sossusvlei er noe så spesielt som sand i en kunstnerisk og historisk setting. Dette krever millioner av års bearbeidelse for å bli perfeksjon. Dynene er i konstant forandring. Klimaet er katalysator, vindene fra Atlanterhavet er ikke for pyser!

Ingen tur til Afrika uten å oppleve dyrenes spennende verden. Safari gjør noe med deg, vekker nysgjerrighet og barnslig glede. Et av Afrikas beste områder når det gjelder dyreliv venter. Vi sier bare Etosha, en diger boltreplass for utallige dyr. Rikdom kommer også i form av historie, kultur og unike folkegrupper. Namibia leverer også her. Ovambo, kavango, herero, damara og nama. Og san-folket som har bodd på disse kanter i uminnelige tider.

Viktig informasjon: Denne reisen har vi merket med "expedition light". Før du bestiller reisen, les mer om hva dette medfører nederst i programmet.

De fleste måltider er inkludert

Kajakkpadling Walvis Bay med seler

Namibia har i grunnloven at naturen må beskyttes

Avreiser

 • 27.04.2024
  14 dager

  Få ledige

  Fra kr 38.990,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Anne Marthe Barfod

  To plasser igjen i enkeltrom!

Høydepunkter

Bildene under er fra noen av lodgene vi bor på

Program

11 frokoster, 9 lunsjer og 11 middager inkludert

Bærekraftig valg

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hoteller/lodger vi benytter er i den grad det er mulig valgt ut i fra fokus på lavt miljøavtrykk. Ofte er de familiedrevet og lokal eiet og drevet med ansatte som kommer fra lokalsamfunnet. Se vedlagt info om agentens bærekraftsprinsipper og tiltak: https://www.getafricatravel.co...

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. For å gi en autentisk opplevelse innen matkultur.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser. På denne måten gir vi noe tilbake til lokalsamfunnet og bidrar til autentiske opplevelser. Et eksempel er prosjektet i Mabibi hvor de har involvert seg i flere prosjekter. Les mer her: https://www.getafricatravel.co...

- Stort fokus på å verne natur og dyr samt jobbe tett sammen med lokalbefolkningen. Arbeider kontinuerlig med å verne utsatte naturområder, bekjempe utryddelse av dyreliv, støtte sårbare lokalsamfunn og jobbe med mennesker i utsatte områder.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du følgende prosjekter: Mabibi Get Africa United

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Windhoek t/r (Ethiopian tilbyr ikke tilslutningsbilletter fra andre flyplasser)
 • 11 netter på hotell/lodge
 • Måltider i henhold til program
 • Alle utflukter og entreer iht. program
 • All transport i følge program
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Tips
 • Drikkevarer

HOTELLER

Vi benytter følgende overnattingssteder på denne turen (med forbehold om bytte til tilsvarende hoteller ved endringer utenfor Carpe Diems kontroll).

Windhoek: Klein Windhoek Guest House

Sesriem: Hammerstein Lodge

Swakopmund: Alte Brücke

Omaruru: Omaruru Guesthouse

Etosha: Okaukuejo Camp

Etosha lodge nr 2: Namutoni Camp

Waterberg: Waterberg Resort