Fjell og eventyrlig natur

Vandring i Lofoten og Vesterålen

Lofoten – et eventyr i havet!

Lofoten og Vesterålen er noe av det ypperste Norge har å by på. Lyset og fjellene har inspirert mange kjente kunstnere, og med denne mektige naturen, er det umulig å ikke la seg imponere. Selv for en nordmann. Bli med på en vidunderlig vakker vandringstur i Lofoten og Vesterålens magiske og mangfoldige natur. Her er det jammen både vilt og vakkert med ruvende fjell, lune viker og dype fjorder – du kommer til å elske det! Forvent det uventede værmessig. Det vi vet helt sikkert er at naturen viser seg fra sin beste side på disse kanter.

På rad og rekke ligger idylliske røde rorbuer nede i vannkanten og med luften kommer duften av ramsalt sjø. Og med midnattssolens evigvarende sommernetter, skal du jo ikkje sova den bort – sumarnatta…

OBS! Du må være vant til å ferdes i fjellet og ha god kondisjon for å være med på vandreturene. Stiene er ofte bratte og steinete, staver er en fordel! Værforfold kan endre turene.

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 4 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Alle Thon Hotels er miljøfyrtårnsertifisert, les om dette her. Du kan lese om bærekraft i Thon her. Thon Hotels har i tillegg signert vår partneravtale (se over).

- Vi har valgt restauranter som ligger enten på hotellet eller underveis på utflukt. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Vi har valgt restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. Her kan du lese mer om bærekraftig mat på hotellene.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Flere av aktivitetene på turen er naturbaserte. Vandreturer på allerede oppgåtte stier og stedvis på sherpatrapper lagt for å beskytte vegetasjonen under, samt opsjonell kajakkpadling som er en ikke-motorisert aktivitet.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Evenes t/r
 • 6 netter på hotell med frokost
 • Måltider iht. program
 • Alle utflukter og entreer iht. program
 • All transport iht. program
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips
 • Utflukter som ikke er en del av programmet og kan forhåndsbestilles ekstra (kajakktur kr 1150)