La dolce vita

Vandring på Sicilia

Luftfoto av Cefalu, en vakker og historisk by som ligger på Sicilia, Italia.

Denne finner du ikke maken til hos andre!

Vår vandretur til Sicilia tråkker godt utenfor de vanlige stiene, akkurat som det skal være. Vi har base i nydelige Mazara del Vallo og populære Cefalù, begge med stor sjarm og skjønnhet på hvert sitt vis. Sicilias blanding av mafiaens mørke historie og øyas vakre landskap har ingen parallell. Sicilia har absolutt sin egen identitet og står støtt på egne bein – uten Italias støvel. Stolthet og integritet råder. Det virker som om solen skinner enda sterkere her enn andre steder. Livet leves virkelig til fulle av Sicilias fargerike befolkning. Vandreturene er omgitt av historie, lokale smaksprøver og er ikke av de tøffeste.

Øya selv er en temperamentsfull tøffing med mange myke innslag – en kruttsterk, men sukret espresso beskriver den godt. Sicilia er samtidig et gedigent puslespill av spennende stilarter, med historiske spor fra alt fra fønikere til grekere og arabere. En skikkelig ekletisk og variert miks. Palasser, kirker, kunstverk og arkeologiske mesterverk av ypperste klasse. Uansett hvor du er, snubler du over noe spennende fra fortiden.
Sicilia besøkes med et åpent sinn og ikke minst, en stor appetitt! Maten, vinen og gelatoen lar oss ikke gå rundt sultne så lenge av gangen. Intet er middelmådig og minimalistisk på disse kanter, ei heller maten. Vi planlegger «la dolce vita» til fulle mens det smakes, nytes og vandres underveis. Kombinasjoner som alle elsker og som gjør godt for både kropp og sinn.


OBS! Du må være vant til å vandre i terreng og ha normalt god kondisjon for å være med på vandreturene. Vi gjør oppmerksom på at stiene og rutene i programmet kan endres etter forholdene.

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 4 lunsjer og 6 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo – Palermo//Catania - Oslo
  • 6 netter på mellomklassehotell
  • Måltider ihht program
  • Alle utflukter og entreer iht. programmet
  • All transport i følge programmet
  • Lokale vandreguider
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips