Kom i ordentlig julestemning

Julemarkedscruise Rhinen

Inngangsport til starten av den største handlegaten og sentrum av Strasbourg på juletider i Strasbourg - Alsace, Frankrike

Med Rüdesheim, Mainz, Gambsheim og Strasbourg

Dette blir en herlig førjulstur mellom Frankrike og Tyskland der du ikke trenger se langt etter god julestemning og inspirasjon. Lukten av julekrydder, dampende velduftende gløgg og brente mandler setter tonen. Disse landene har julemarkeder som holder seg langt unna den minimalistiske stilen. Langs Rhinens mange vakre byer pyntes det til julefest etter alle kunstens regler i hele desember. Her smykkes gater, torg og hus. Det er massevis av lys, engler, røde hjerter, stjerner og julekranser. Er det noe de kan på disse kanter, er det å ordne til markeder som bare roper jul! Her finner du personlige julegaver som du ikke finner andre steder. Strasbourg har flotte julemarkeder, det samme med Mainz. Vi blander inn litt annet flott når vi besøker Musée Lalique i Gambsheim. Lalique=flott glasskunst.

Elvecruiseskipene fra rederiet Croisi er komfortable og kjent for sitt gode, franske kjøkken. Alle måltider fra middag første dag til frokost siste dag er inkludert, og du kommer garantert til å ha en hyggelig tid om bord.

Enkeltlugar uten tillegg

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

4 frokoster, 3 lunsjer og 4 middager inkludert

Skipet vi seiler med

Utsikt mot skipet MS L`Europe ved solnedgang

MS L` Europe

Rederi: CroisiEurope

Byggeår: 2006, renovert 2016

Lengde: 110 m

Antall dekk: 3

Passasjerer: 180

Skipene fra det franske rederiet CroisiEurope er kjent for sine gode måltider og service om bord.

Det finnes restaurant, bar med dansegulv og soldekk om bord. Lugarene på hoveddekk (det nederste) har koøyer, lugarene på midtre dekk har vinduer og de på øvre dekk har panoramavinduer. Utover dette er lugarene identiske.

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo – Frankfurt t/r
  • 4 netter om bord på elvecruiseskip i valgt enkeltlugar.
  • Helpensjon fom middag dag 1 tom frokost siste dag
  • Drikkevarer både i restauranten og i baren (unntatt champagne og vin fra vinlisten)
  • All transport ifølge program
  • Lokale guider
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
  • Reise- og avbestillingsforsikring