Vi seiler med flotte Celebrity Millennium

Cruise fra Bali til Singapore

Ship o`hoi! Ny reiserute og denne gangen seiler vi i Sør-Øst Asia. Seilingsruta er Indonesia med Bali og Lombok før Malaysia, Thailand og siste kai ut blir Singapore. Skipet er Celebrity Millennium. Det er her betegnelsen "flytende by" kommer til sin rett og her mangler du ingenting. Står cruise på ønskelisten din, er det nå du skal slå til. Cruise er manges favoritt og det kanskje blir din også? Her skal det skjemmes bort, koses og nytes. Med mange netter om bord, velger du selv. Vil du slappe av og ta dagen som den kommer - gjør så. Vil du benytte deg av de utallige tilbud for aktivitet om bord - ingen problem. Det er rett og slett ikke mulig å kjede seg. Er du ikke sikker på hva du vil? Da vil noen av de dyktige i besetningen om bord eller vår reiseleder kunne bidra.

Vi må heller ikke glemme stoppene. Vi begynner i deilige Bali, fortsetter til rolige Lombok før vi får med flere stopp i Malaysia. Thailand og Phuket er med, så avslutter vi i smeltedigelen og det moderne Singapore. I Asia ligger anløpshavnene et stykke utenfor der det skjer, så vi kan absolutt anbefale å bli med på en utflukt i regi av rederiet. Informasjonen du trenger for å bestille dette får du av oss i god tid før avreise.

Det er enkeltrom på hotellene og dobbeltlugar til bruk alene på skipet - ikke vanlig kost på cruise. Vi har to lugarkategorier til bruk alene, med vindu eller balkong. Les mer lenger ned i programmet.

Dobbeltlugar til bruk alene

Avreiser

 • 02.01.2024
  17 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 54.990,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Cathrine Asbjørnrød

Høydepunkter

Program

11 frokoster, 9 lunsjer og 11 middager inkludert

Celebrity Millennium fotografert til havs med drone

Celebrity Millennium

Tonnasje: 91.000
Lengde
: 294 meter
Passasjerkapasitet
: 1950
Mannskap
: 999
Byggeår/Renovert
: 1999/ 2019
Registreringsland
: Malta

Celebrity Milennium tilhører Celebrity Cruises' Millennium-klasse, som også består av skipene Celebrity Infinity, Celebrity Constellation og Celebrity Summit. Celebrity Milennium er et mellomstort og moderne skip, men har samtidig et klassisk preg over seg med sine intime og elegante detaljer. Interiøret holder varme farger, og innsiden av skipet er utsmykket med moderne kunst. Over halvparten av de romsligere lugarene har balkong. Celebrity Milennium var det første skipet som ble ferdigstilt med Celebrity Revolution design i februar 2019, etter at rederiet satt av 500 millioner USD til en totalrenovering av skipene sine. Alt interiør ble revet ut og bygget opp på nytt, og i dag fremstår skipet både lekkert og moderne med nordisk design og gjennomtenkte fargevalg. Ombord på skipet finnes et godt utvalg av barer og restauranter, inkludert spesialrestaurantene Tuscan Grill, Qsine og Sushi on 5. I tillegg kan du velge og vrake i barer og lounger, som ofte spiller livemusikk på kveldene, og benytte svømmebasseng både innendørs og utendørs, fine treningsfasiliteter, Canyon Ranch spa, kasino og besøke teater.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive med drikkevarer og Wi-fi. Celebrity har en voksen profil, det er ingen vannsklier eller andre ting som trekker mange barnefamilier om bord.

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg. Informasjonen du trenger for å gjøre dette får du av oss i forkant av reisen.

Klikk her for å lese mer om skipet og se dekksplanen på Celebritys egne nettsider.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Bali // Singapore - Oslo i økonomiklasse t/r
 • Innsjekket bagasje
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Tips til personalet på skipet
 • Transport mellom flyplass, skip og hotell
 • 1 natt på hotell på Bali med frokost
 • 1 natt på hotell i Singapore med frokost
 • 12 netters cruise i valgt lugar
 • Riktig antall inkluderte måltider: 14 frokoster, 12 lunsjer, 14 middager
 • Classic drikkepakke (denne inneholder et godt utvalg drikkevarer servert i glass på drikke som koster opptil 9 USD). Denne pakken gir også opp til 15% rabatt på flasker med vin
 • Wifi om bord på skipet
 • Samtlige show og mye underholdning
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Tips til bagasjehandler, på utflukter i regi av skipet og til andre som utfører personlig service på forespørse
 • Tips til guide og sjåfør på Bali/ i Singapore
 • Utflukter i regi av rederiet
 • Måltider i skipets spesialrestauranter
 • Avbestillings- og reiseforsikring