Nyhet Fra det lokale til underverk

Vietnam og Kambodsja

Vakker luftfoto over Angkor Wat ved soloppgang. Siem Reap, Kambodsja

Vietnam og Kambodsja gir oss innblikk i både eldgamle og eksisterende kulturer der religion er en selvfølgelig del av folks hverdagsliv. Gylne pagoder og templer bygget til perfeksjon blandes med infernalsk, men systematisk trafikk, og enkle bolighus. Vi er innom krigshistorie og smale tunneler i kaotiske, men herlige og sprell levende Ho Chi Minh City. Og maten... Best opplevd på Vespa med våre erfarne sjåfører som tar oss trygt fra sted til sted.

Så venter ro og lokale forhold på homestay ved det mektige og fruktbare Mekongdeltaet. Et unikt innblikk i det lokale hverdagslivet i både by og bygd, du får oppleve hvor annerledes det er å bo i en lokal liten landsby.

Kambodsja har også en fortid som ikke må glemmes. Vi får vitnesbyrdet fra den hjerteskjærende historien i Pnomh Penh til besøk i den utsøkte Sølvpagoden som er landets helligste. Videre til de majestetiske, mystiske Angkor Wat-templene hvis størrelse og detaljrikdom vil få deg til å miste munn og mæle. For en påsketur dette blir - og den er bare for deg under 45:)

For deg under 45

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

12 frokoster, 9 lunsjer og 9 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellene vi benytter er lokalt eiet og drevet.

- Vi bor på homestay som drives av lokalbefolkningen.

- Vi har valgt mange restauranter som ligger i gangavstand fra hotellene. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Ho Chi Minh City t/r
 • 10 netter på hotell. 2 netter på homestay. Frokost hver dag
 • Måltider i henhold til program
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet.
 • All transport i følge programmet
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Visum til Kambodsja (se mer info i programmet)
 • Drikkevarer
 • Tips


Carpe Diem trenger din passkopi etter bestilling for å sikre flybilletter mellom Vietnam og Kambodsja. Sendes til post@carpe-diem.no