Ferie med aktivitet og flott natur

Vandring på Mallorca

Soller, Mallorca

Mallorca med fine vandringer, landsbyer og Palma. Base i Port de Sóller

Mallorca er øya som leverer både vår, sommer og høst. Det er deilig å fange noen etterlengtede solstråler på sydligere breddegrader. Mars kommer vanligvis med et veldig behagelig klima, det er frodig og grønt. Våren er på full fart fremover. Men øya er så mye mer. Mange landsbyer lokker med genuin sjarm og naturskjønne omgivelser. Soller er en av disse perlene, perfekt utgangspunkt for vandringer og et nydelig sted i seg selv. De frodige appelsinlundene bugner over av oransje fristelser som kanskje gir verdens beste ferskpressede appelsinjuice. Smakfull vitamininnsprøyting til tusen. Hver dag!

Vi bor i den lille havnebyen Port de Soller som ligger vakkert til inne i en bukt med små strender rundt. Og med en fantastisk utsikt over Tramuntanafjellene. Det er et supert sted å være. Når kveldsmørket senker seg, er det perfekt å sitte på plazaen eller ved havnen og kose seg med fingermat og bordvin. Herfra tar vi utflukter for å oppdage flere koselige landsbyer med skyhøy sjarmfaktor. Disse landsbyene er også spekket med deilig, kortreist mat og råvarer av ypperste klasse. Gode smaker og hyggelig selskap er det gode liv som vi liker det. Vi liker litt aktivitet og mosjon, så det blir noen vandringer underveis. Godt både for kropp og sjel – det er ingenting å si på omgivelsene og utsikten her.Vi tar også turen til prakthovedstaden Palma, en av de ledende trendbyene i Europa. Det er det mange grunner til: Et mylder av koselige kafeer og idylliske smug blandes med eksklusiv design, turkist Middelhav og monumenter av gammel historie. Og det er mange fristelser for deg som liker å shoppe. Joda – Mallorca har det meste!OBS! Du må være vant til å vandre i terreng og ha normalt god kondisjon for å være med på vandreturene. Vi gjør oppmerksom på at stiene og rutene i programmet kan endres etter forholdene

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 4 lunsjer og 4 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo – Palma t/r
  • 7 netter på hotell med frokost
  • Måltider ihht. program
  • Alle utflukter og entreer iht. programmet
  • All transport i følge programmet
  • Lokale guider
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikke
  • Tips