Strandliv og fine utflukter

Sommerferie på Sicilia

Taormina by med Mount Etna på bakgrunn

Med base nedenfor Taormina

Årets deilige sommerferie er lagt til Sicilia like nedenfor Taormina. Sicilia selv beskrives treffende som en temperamentsfull tøffing med mange myke innslag – en kruttsterk, men sukret espresso. Temperament er det også i vulkanen Etna som kan ses på behørig avstand fra mange steder på øya. Settingen blir perfekt. Samtidig er Sicilia et gedigent puslespill av spennende stilarter, med historiske spor fra alt fra fønikere til grekere og arabere. En skikkelig eklektisk og variert miks. Palasser, kirker, kunstverk og arkeologiske mesterverk av ypperste klasse. Uansett hvor du er, snubler du over noe spennende fra fortiden. Men her lever man absolutt i nåtid og begrepet "dolce vita" kommer til sin rett.

Både naturen, arkitekturen, historien, maten, vinen og iskremen får oss til å finne frem superlativene igjen og igjen. Det gode livet leves hele uka på vårt trivelige hotell, Baia Azzura. Hotellet ligger nede ved foten av Taormina, kun 150 meter fra stranden. For å komme opp til selve Taormina, som stiger opp fra havet opp mot Monte Tauro, er taubanen 100 meter unna. Vi skal på historisk "topptur" dit en av dagene. Vi skal også på tur til en av øyas vakreste byer: Siracusa. Sukk - denne byen viser Sicilias tidløse skjønnhet til tusen. På øya Ortigia møter vi historie og uforbeholden gyllen skjønnhet på hver centimeter. Vi skal også til Giardini Naxos og Den blå grotte samt på vinsmaking med deilig lunsj til.

Kombinasjonen av korte, men interessante utflukter og late dager på solterrassen eller ved stranden på Sicilia er en oppskrift som roper suksess og deilig sommerferie!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

9 frokoster, 4 lunsjer og 9 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly Oslo – Catania t/r
  • 9 netter på hotell
  • Måltider ihht program
  • Alle utflukter og entreer iht. programmet
  • All transport i følge programmet
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips