Sol, bad og opplevelser

Sommerferie i Montenegro

Vinglass på gammelt trebord på bakgrunn av Perast, Montenegro

I sommer anbefaler vi ønskereprise til Montenegro! Manges optimale sommerferie er litt av alt. Litt aktivitet, litt kultur og lokale opplevelser, mye god mat og godt med tid til å nyte de dyrebare feriedagene. Sol og bad er selvsagt en viktig del av helheten. Og vakre omgivelser. Få land kan skilte med så mye naturlig skjønnhet i et så kompakt område som nettopp her. Supre strender, krystallklare innsjøer og store fjellområder med mange gode vandrestier. Pluss for samme hotell hele uken! Det vet vi mange setter pris på. Denne gang bor vi i Tivat.

Mellom soldagene skal vi blant annet ut på tur til Cetinje, landets kongeby. Vi skal også på båttur i den vakre Kotor-bukta. Med lokalkjente Sonja som reiseleder er vi i gode hender på disse kanter. Hun legger opp løpet for oss slik at dagene blir til etter hvert - om du ikke vil ta livet helt med ro.

Lokalkjent reiseleder

Ett hotell hele uka rett ved stranden i Tivat

Fine utflukter, mye tid til sol og bad

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 2 lunsjer og 2 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

-Tivat er den første destinasjonen i Montenegro som begynte å jobbe mot den internasjonale Green Destinations-prisen i 2020, og vant Green Destinations Bronze Award.

- Hotel Palma er lokalt eiet og drevet hotell. De oppfyller spesielle eco-standarder og mottatt utmerkelsen Travel life.

- Vi har valgt restauranter som ligger i gangavstand fra hotellet/hotellene. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Transport. Vi har valgt kollektiv transport mellom bostedene/til utflukter, for å senke utslippene på turen.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Aktivitetene/flere av aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte. Vår reiseleder har særskilt lokalkunnskap om stedene vi besøker og tar oss med på flere av stedene vi besøker til fots.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo–Tivat t/r
  • 7 netter på hotell med frokost
  • Måltider iht. til program
  • Alle utflukter og entreer iht. programmet.
  • All transport i følge programmet.
  • Lokale guider
  • Skandinavisktalende reiseleder fra Carpe Diem som møter på flyplassen i Tivat

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips