Nyhet Eksklusiv togreise fra Sør-Afrika til Namibia

Rovos Rail

Luksus. Eleganse. Kleskoder. Hvite duker. Blankpusset bestikk og borddekking til perfeksjon. Mat og drikke på toppnivå. Det er ikke så ofte vi har alle disse elementene med på Carpe Diem-tur. Men så er ikke Rovos Rail som alt annet heller. Vi er så stolte av å flagge dette samarbeidet og tilby deg kupé til bruk alene. Hørte vi bucket liste? Denne er på manges.

Rovos Rail er turen for deg som elsker Afrika, som brenner for safari og ikke minst, higer etter luksus og utmerket service. Som helst vil nyte måltider og drikke av ypperste klasse. Rovos Rail leverer til toppscore på alt dette og mer til. Dette ER verdens mest eksklusive togreise. Bare interiøret om bord som tar en tilbake til svunne tider... Blankpussede trepaneler i skikkelig klassisk britisk stil som er beholdt, selv om alt er restaurert til høy standard. Maksimalisme på sitt beste. Vi lar toget ta oss på en eksepsjonell reise fra Pretoria, Sør-Afrika til Walvis Bay, Namibia. Underveis nytes et ubeskrivelig vakkert og variert landskap. Sør-Afrika i seg selv er jo som en hel verden. Og vi reiser bærekraftig med dette toget.

Vi skal også innom Eswatini og mye av det naturskjønne og spesielle Namibia. Om det blir safari? Selvsagt blir det flere game drives underveis: Sør-Afrika byr på den kjente Krugerparken samt Hluhluwe-Imfolozi. Namibia byr på Etosha. I tillegg er det stopp og uforglemmelige utflukter underveis både i Durban, Sossusvlei (for noen sanddyner!), Windhoek, Otjiwarongo med geoparder og lokale prosjekter i Eswatini.

Denne reisen tar du en gang i livet, ta den sammen med oss i en liten gruppe på 11 deltakere. Reiseleder Wenche kjenner Afrika godt. Hennes reisehjerte er alltid vidåpent for natur, dyreliv og de lokale møtene. Hun skal sørge for at gjennomføringen av reisen blir akkurat så eksklusiv som den skal være - fra start til slutt.

Rom og kupé til bruk alene for alle

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

16 frokoster, 14 lunsjer og 16 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hoteller/lodger vi benytter er i den grad det er mulig valgt ut i fra fokus på lavt miljøavtrykk. Ofte er de familiedrevet og lokal eiet og drevet med ansatte som kommer fra lokalsamfunnet. Se vedlagt info om agentens bærekraftsprinsipper og tiltak: https://www.getafricatravel.co...

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. For å gi en autentisk opplevelse innen matkultur.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser. På denne måten gir vi noe tilbake til lokalsamfunnet og bidrar til autentiske opplevelser. Et eksempel er prosjektet i Mabibi hvor de har involvert seg i flere prosjekter. Les mer her: https://www.getafricatravel.co...

- Stort fokus på å verne natur og dyr samt jobbe tett sammen med lokalbefolkningen. Arbeider kontinuerlig med å verne utsatte naturområder, bekjempe utryddelse av dyreliv, støtte sårbare lokalsamfunn og jobbe med mennesker i utsatte områder.

- Bærekraftig transport. På denne reisen foregår hovedreisen med tog. Her kan du lese mer om deres fokus på bærekraft: http://www.rovos.com/blog/cate...

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du følgende prosjekter: Mabibi Get Africa United

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Johannesburg // Windhoek - Oslo
 • Fly organisert av Rovos Rail ihht. program til Sossusvlei t/r
 • 2 overnattinger på hotell i enkeltrom i Johannesburg og Windhoek
 • 12 overnattinger om bord i Rovos Rail med kupé til bruk alene (Pullman Gold Suites).
 • 2 overnattinger på lodger organisert av Rovos Rail i henhold til program (i Sossusvlei og Etosha, Namibia)
 • Daglig frokost, lunch, tea-time og middager i henhold til program
 • Om bord hos Rovos Rail er all drikke inkludert unntatt champagne
 • Alle utflukter og entreer iht. program
 • All transport i følge program
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Utflukter utenom programmet
 • Drikke (utenom det er som er spesifisert ovenfor som inkludert)
 • Tips
 • Carpe Diem trenger din passkopi tilsendt i god tid før avreise. Sendes til post@carpe-diem.no.
 • Merk også at det er et høyere depositumsbeløp for denne turen som avviker fra våre ordinære reisevilkår: kr 20 000,-
 • Du trenger minst to blanke sider i passet for innreise Sør-Afrika