Paradis på lokalt vis - med jevnaldrende

Maafushi, Maldivene U45

Mennesker på strand som ligger i sanden og danner en sjøstjerne

Drøm deg bort til hvite sandstrender og turkist hav. Gled deg til å snorkle i glassklart vann som minner om et akvarium. Til å rusle barbeint i gater av sand. Gater som er omgitt av hus i alle regnbuens farger. Møte en gjestfri lokalbefolkning, senke skuldrene og bare kose deg. Maafushi er det genuine Maldivene. Helt enkelt.

Det er en helt, helt annerledes opplevelse enn å være på en all inclusive resort på Maldivene – og det er akkurat det vi er ute etter. Denne lokale, bebodde øya gir deg en mye mer minneverdig opplevelse. Ikke minst fordi vi har fokus på miljø og bærekraft - og planter nye koraller. Hvordan Carpe Diem havnet på akkurat Maafushi er en ganske så spesiell historie. Du kan lese mer om den nedenfor.

Vi tar et lite forbehold om at hvilken dag vi gjennomfører de forskjellige utfluktene kan variere fra hvordan de er listet i programmet. Det er vær, vind og sjøforhold som styrer, og våre lokale guider tar daglige avgjørelser til det beste for gruppen.

For deg under 45

Planting av koraller i Renees garden

Lokal øy, flotte strender og liv under vann

Avreiser

 • 08.07.2024
  13 dager

  Utsolgt

  Fra kr 31.790,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Program: Program juli

  Med: Ida Nilsson

 • 13.03.2025
  14 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 30.490,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Program: Program mars

Høydepunkter

Program

Program juli

10 frokoster, 3 lunsjer og 4 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter er en familiebedrift som er lokalt eiet og drevet. De har bl.a stort fokus på å redusere bruk av plast og plastflasker og bruker fornybar energi (solcelle).

- Vi har valgt restauranter som ligger i gangavstand fra hotellet/hotellene. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. På denne måten bidrar vi til lokale arbeidsplasser.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og bidrar til lokale arbeidsplasser.

- Aktivitetene/flere av aktivitetene på turen har fokus på bærekraft. Korallplanting og rydding av søppel langs strendene.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Reiseleder Monica og Carpe Diems Wenche presenterer Maldivene i vår livesending på Facebook 1. desember 2022

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Malé t/r (Qatar har ikke noe samarbeid med andre flyselskap i Norge, derfor kan vi ikke tilby tilslutninger)
 • 10 netter på hotell iht. program
 • Lunsjer og middager iht. program
 • Alle utflukter iht. program
 • All transport iht. program
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Valgfrie utflukter
 • Drikkevarer
 • Tips

HOTELL:

Vi benytter følgende overnattingssteder på denne turen (med forbehold om bytte til tilsvarende hoteller ved endringer utenfor Carpe Diems kontroll):

Triton Prestige Seaview Hotel. Det kan til tider forekomme noe byggestøy fra områdene rundt hotellet. Slik er det på Maafushi.

Lignende turer