For deg under 45

Kajakk Kefalonia - U45

Drone skudd av kajakker på stranden

Forestill deg å gli stille gjennom turkist vann på vei fra «vår egen lille strand» til «vår egen lille grotte». Nyt tilfredsstillelsen dette gir en solhungrig nordboer i feriemodus. Det greske øyriket inviterer oss inn i en verden med strålende sol, knallblå himmel, gjestfrie mennesker og gjennomsiktig, klart vann. Kajakken er vår selvskrevne inngangsport og nøkkelen til øyas skatter som vi ikke finner til fots.

Det er mer: Vi besøker fasjonable Assos, og nyter solnedgangen ved Myrtos Beach. Kefalonia ligger på vestsiden av Hellas og byr på både seler, delfiner og skilpadder side om side med de fastboende. Mange er småbønder og fiskere. Øya består også av ville fjell og vakre, myke sandstrender. Vi våger faktisk å påstå at det klareste badevannet i hele det greske øyriket finnes her. Har du sett filmen «Kaptein Corellis mandolin»? Filmen er spilt inn på Kefalonia og er en reklameplakat for øyas skjønnhet. På padleturene vil se og oppleve øde strender, pittoreske fiskelandsbyer der tiden nesten har stått stille, spennende grotter og selvsagt klart og varmt vann for både bading og snorkling underveis! Hellas betyr også deilig, gresk mat der ferske og lokale ingredienser er en selvfølge. Sommersmaker til tusen! Vi skal padle i fire dager på forskjellige sider av øya. Våre lokalkjente guider kjenner området godt og vet hvor vi får den beste opplevelsen etter vær og vind - de legger opp deretter. De dagene vi ikke padler er muligheten åpne for late dager på stranden – eller kanskje du vil oppdage Kefalonia fra landsiden?

OBS: Programmet er avhengig av vær og vind, det styrer hvor ferden går. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan oppstå underveis – dagene kan gjøres kortere eller lengre etter gruppens ønsker og ferdigheter.

For deg under 45

Avreiser

29.07.2023
8 dager

Ledige plasser

Fra kr 20.990,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Simen Blokkhus

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 4 lunsjer og 3 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellene vi benytter er familiedrevet og lokalt eiet og drevet hotell. På reisene 24. juni og 1. juli bor vi på et lokalt, familiedrevet pensjonat. På reisene 22. og 29. juli bor vi på et lokalt eiet og drevet hotell. Se vedlagt info om hotellets miljøsertifisering/tiltak: Mirabel City Center Hotel

- Vi spiser på lokale, familiedrevne restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- De fleste av aktivitetene på turen er naturbaserte og ikke motoriserte. Vår samarbeidspartner har en "etterlat ingen spor"-policy, ved å forlate naturen som de finner den. Kajakkpadling er en miljøvennlig, ikke-motorisert aktivitet.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis. Det brukes gjenbrukbart bestikk og tallerkener/kopper under pikniklunsjer.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du følgende prosjekter: Vår samarbeidspartner gir en prosentandel av sin inntjening til den lokale dyrebeskyttelsen på Kefalonia.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Kefalonia t/r med Norwegian
 • 7 netter på familiedrevet pensjonat / Mirabel City Center Hotel (på reisen 22. og 29. juli)
 • 4 padledager
 • Måltider og utflukter i henhold til program
 • Leie av utstyr til padling
 • All transport i følge programmet
 • Lokale engelsktalende guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips

* OBS: Programmet kan endres grunnet vær og vind