En eksotisk ferie i spennende Agadir

Langtidsferie i Marokko

Boardwalk i Agadir med fjellet i bakgrunnen, Marokko

Marokko med reiseleder Anne Marthe Barfod anbefales varmt

Langtidsferier blir bare mer og mer populært hos oss. Nå er vi stolte og glade for å invitere deg til Marokko og Agadir! Det er vanligvis jevnt og behagelig klima her sør i landet i januar, så mye bedre enn hjemme. Dagene brukes godt, men mest til å nyte livet. Til å rusle langs den lange, gylne sandstranden - ta en te eller kaffe på de nærliggende kafeene langs promenaden. Vi har hatt turer til Marokko i alle år med ulikt innhold. Vi har stort sett alltid med Agadir, siden vår lokalkjente reiseleder Anne Marthe Barfod bor her. Et av høydepunktene disse ukene er når vi besøker huset hennes, lager mat sammen og koser oss med lokal og god mat i godt selskap. Det er ingen ulempe å være i disse nydelige omgivelsene heller.

Vi bor godt, det er viktig når vi er lenge borte. På Iberostar Founty Beach sjekkes det av for et lekkert bassengområde og det ligger nær stranden. Her har vi både frokost og middag inkludert. Vi har mange dager der du kan gjøre helt som du vil, en langtidsferie blir til mens vi går. Ikke vær redd for at det ikke er noe å finne på om det rykker i beina, vi har inkludert noen utflukter som vi sprer godt utover oppholdet. Ellers vil reiseleder sørge for å organisere ulike opplegg utenfor dette. Det er ikke mange som kjenner Marokko bedre enn henne og det nyter vi godt av. Velg Agadir i vinter!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

En marokkansk te- sermoni er en flott opplevelse.

Aktiviteter og utflukter inkludert

Vår langtidsferie strekker seg over tre uker og reiseleder kommer til å være tilgjengelig for gruppen underveis. Hun vil også komme med forslag til aktiviteter du kan være med på. En langtidsferie blir litt til underveis mens vi er der. Datoene og dagene for utfluktene tar vi på plass.

Utflukter som kan organiseres på plass

Utfluktene beskrevet under kan du også bli med på, disse organiseres av reiseleder og betales på plass. Vi må ha minimum 12 deltakere. Det kan også være andre ting vi måtte finne på som ikke er beskrevet her. Det er fordelen med å ha en lokalkjent reiseleder som ordner opp.

Hotellet vi bor på i Agadir

Iberostar Founty Beach, Agadir

Det er langs strandpromenaden det meste skjer og hotellet ligger perfekt til og i gangavstand ned til sentrum som ligger noen kilometer unna. Alle rom har balkong og har delvis utsikt mot hage eller basseng. Her er rom i friske farger, basseng både inne og ute. Utebassenget som ligger ved siden av snackbaren er oppvarmet om vinteren. Innendørsbassenget, som tilhører spa-avdelingen, er åpent for hotellets gjester uten kostnad mellom kl. 12 og 14.

Hotellet har et spa der du ta behandlinger som bekostes av en selv. Det er fine og mange fellesområder og flere steder å ta seg en liten snack eller en forfriskning. Vi har Fountain Snack Bar, Orion Lobby Bar og Cassiopee Show Bar. Restaurantene er Mercure Buffet Restaurant og Antares som er marokkansk.

Les mer om hotellet på deres egen nettside her

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Marokko t/r
 • 21 netter på hotell med frokost
 • Måltider i henhold til program (2 lunsjer samt middag hver kveld, unntatt avreisedagen)
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet.
 • All transport i følge programmet.
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem (Anne Marthe Barfod), møter ved ankomst Marrakech og er ikke med på flyreisene

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips
 • Utflukter som ikke er beskrevet i programmet