Seks land med mulighet for hele sju!

Den ultimate Afrikareisen

Buldrende torden, enorme kaskader og ufattelige mengder av vann, damp og fuktighet og regnbue-idyll ved Victoriafallene fra Zimbabwe og Zambia. Videretil vakre Botswana, der kongene har snabler. I nasjonalparken Chobe regjerer titusenvis av majestetiske elefanter som de kongene de er, i tillegg til et vell av andre arter og et rikt fugleliv. Safari blir det både til lands og til vanns på Chobe-elven - en av de aller beste nasjonalparkene for dyreliv på disse kanter!

Vidunderlig vakre Sør-Afrika er en verden i seg selv. Her er kontraster som er umulig å ikke bli berørt av. Med besøk i Soweto, vist rundt av en som selv er oppvokst der, belyses historie, folkeliv og Nobelprisvinnere. Safari i Krugerparken på evig utkikk etter «the big five» er en selvfølge, før en snartur innom kongedømmet Eswatini med tilnavnet Afrikas Sveits, blir noe helt annet. Tilbake i Sør-Afrika, blir det lærdom og besøk i en verden som fascinerer: zuluenes og andre stammers liv.

St. Lucia, også i Sør-Afrika, der en mengde økosystemer virkelig viser en artsmangfold og ekthet som få andre steder. Storbyen Durban avslutter en unik reise – og denne overrasker med langstrakte strender, sjarm og et stort aktivitetstilbud. Og om du vil – bli med opp i høyden til nabolandet Lesotho – her snakker vi fjell!

Mange game drives i både Chobe (Botswana) og Kruger (Sør-Afrika)

Lær om zuluenes kultur og dagligliv

Naturopplevelser i mange ulike land og økosystemer

Avreiser

 • 28.02.2025
  19 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 79.990,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Vidar Hekneby

Høydepunkter

Program

15 frokoster, 8 lunsjer og 8 middager inkludert

Bærekraftig valg

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hoteller/lodger vi benytter er i den grad det er mulig valgt ut i fra fokus på lavt miljøavtrykk. Ofte er de familiedrevet og lokal eiet og drevet med ansatte som kommer fra lokalsamfunnet. Se vedlagt info om agentens bærekraftsprinsipper og tiltak: https://www.getafricatravel.co...

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. For å gi en autentisk opplevelse innen matkultur.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser. På denne måten gir vi noe tilbake til lokalsamfunnet og bidrar til autentiske opplevelser. Et eksempel er prosjektet i Mabibi hvor de har involvert seg i flere prosjekter. Les mer her: https://www.getafricatravel.co...

- Stort fokus på å verne natur og dyr samt jobbe tett sammen med lokalbefolkningen. Arbeider kontinuerlig med å verne utsatte naturområder, bekjempe utryddelse av dyreliv, støtte sårbare lokalsamfunn og jobbe med mennesker i utsatte områder.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du følgende prosjekter: Mabibi Get Africa United

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Victoria Falls // Durban - Oslo
 • Innenlandsfly Kasane - Johannesburg
 • 15 overnattinger med frokost
 • Måltider iht. program
 • Alle utflukter og entreer iht. program
 • Parkavgift til aktuelle nasjonalparker
 • All transport i følge program
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Visum til Zimbabwe, kjøpes ved ankomst og koster pt. USD 30 for single entry
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Utflukter som bestilles ekstra
 • Tips
 • Drikkevarer

HOTELLER

Vi benytter følgende overnattingssteder på denne turen (med forbehold om bytte til tilsvarende hoteller ved endringer utenfor Carpe Diems kontroll):

Victoriafallene: AVANI Victoria Falls Resort

Chobe: Chobe Bush Lodge

Sandton: Garden Court Sandton City

Kruger: Pestana Kruger Lodge

Ghost Mountain: Ghost Mountain Inn

St. Lucia: Elephant Lake Inn

Durban (Umhlanga): Protea Hotel by Marriott Durban Umhlanga

Passkopi: Vi trenger din passkopi for å booke flybilletter mellom Kasane og Johannesburg. Ta et bilde av bildesiden i passet ditt og send oss til post@carpe-diem.no etter bestilling.

Lignende turer