Mektig annerledes om sommeren

Aktiv, arktisk sommer på Svalbard

Vakre fjell speiler seg i glassklart vann

Den arktiske sommeren på Svalbard er kort, men frister til aktivitet og uteliv. Midnattssolen beærer oss med sitt nærvær - vi rekker den akkurat. Dette er turen for deg som er litt eventyrlysten. Svalbard er litt eksotisk og ganske så annerledes. Er du i normalt, god form og samler på naturopplevelser - velkommen!

Når både komfort, effektivitet og moro forenes - da blir det bra. Sammen sykler vi på el-sykkel i og rundt Longyearbyen. Vi tar også en avstikker innover mot Adventdalen. På asfalt og grusveier passer det godt å både få med "byens" severdigheter i samspill med både natur og et rikt fugleliv. Så kommer kontrasten til gruvedriften på Svalbard som vi også ser glimt av på vår ferd med miljøvennlig motor.

Fra to hjul til to bein: Vandretur til Sarkofagen må vi få med oss, her oppdager vi virkelig Longyearbyens bakgård. Selvsagt omringet av klassisk Svalbardnatur og fotturen krones med utsikt.

Vi har noen valgfrie utflukter som beriker turen enda mer: enten på land og hundesledetur (med hjul om sommeren) eller til vanns ved å padle kajakk i Adventfjorden. Om du vil vandre mer, er det en fottur opp til Nordenskiöldtoppen du kan bli med på. Topptur på Svalbard er reiseminne å ta med seg.

Naturen lokker oss alle ut på uforglemmelige opplevelser. Samtidig blir dagene balansert av koselige måltider med deilig mat i hyggelig selskap. Det er også en viktig del av livet på Svalbard. Om kveldene blir det deilig med innekos på Barentz Pub. En villmarkscamp på Camp Barentz er det bare å glede seg til.

Svalbard kommer alltid med et OBS: Vær forberedt på at grunnet vær og vind kan det oppstå endringer underveis i det oppsatte programmet.

Avreiser

17.08.2023
5 dager

Ledige plasser

Fra kr 17.460,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Ann Reksten

Høydepunkter

Program

4 frokoster, 1 lunsj og 3 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly Oslo-Svalbard t/r
  • 4 netter på hotell inkl frokost
  • Måltider i henhold til program
  • Utflukter i henhold til programmet
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Tilvalgte utflukter (kajakk, hundekjøring og fottur Nordenskiöldtoppen - forhåndsbestilles)
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips