Langtidsferie i Marokko - Agadir

Langtidsferie i Marokko - Agadir

7. januar 2023 / 22 dager / Pris fra 33.190,-

Boardwalk i Agadir med fjellet i bakgrunnen, Marokko

Marokko med reiseleder Anne Marthe Barfod anbefales varmt

Langtidsferier blir bare mer og mer populært hos oss. Nå er vi stolte og glade for å invitere deg til Marokko og Agadir! Det er vanligvis jevnt og behagelig klima her sør i landet i januar, så mye bedre enn hjemme. Dagene brukes godt, men mest til å nyte livet. Til å rusle langs den lange, gylne sandstranden - ta en te eller kaffe på de nærliggende kafeene langs promenaden. Vi har hatt turer til Marokko i alle år med ulikt innhold. Vi har stort sett alltid med Agadir, siden vår lokalkjente reiseleder Anne Marthe Barfod bor her. Et av høydepunktene disse ukene er når vi besøker huset hennes, lager mat sammen og koser oss med lokal og god mat i godt selskap. Det er ingen ulempe å være i disse nydelige omgivelsene heller.

Vi bor godt, det er viktig når vi er lenge borte. På Iberostar Founty Beach sjekkes det av for et lekkert bassengområde og det ligger nær stranden. Her har vi både frokost og middag inkludert. Vi har mange dager der du kan gjøre helt som du vil, en langtidsferie blir til mens vi går. Ikke vær redd for at det ikke er noe å finne på om det rykker i beina, vi har inkludert noen utflukter som vi sprer godt utover oppholdet. Ellers vil reiseleder sørge for å organisere ulike opplegg utenfor dette. Det er ikke mange som kjenner Marokko bedre enn henne og det nyter vi godt av. Velg Agadir i vinter!

Høydepunkter

 • Tilbring deler av vinteren på fint hotell og i behagelig klima
 • Nøye utvalgte utflukter inkludert
 • Marokko har både fjell, ørken, oaser og nydelige landsbyer
 • Essaouira – et lite stykke Europa
 • Kokkekurs og middag hjemme hos reiseleder Anne Marthe
 • Reiseleder Anne Marthe kjenner Marokko som få andre
Marokkansk grønn myntete

Avganger

Avganger og priser

 • Avreise: 07.01.2023

  Tilgjengelighet: Ledig

  Dager: 22

  Priser fra: 33.190,-

  Reiseleder: Anne Marthe Barfod

  Velg avgang

  Avreise fra Oslo Lufthavn

+20
+19

Program

Dag 1

Oslo - Marrakech

Vi flyr med Norwegians direktefly med avgang midt på dagen. Ankomst Marrakech flyplass om ettermiddagen der vi blir møtt av reiseleder Anne Marthe. Vi får transport nedover til Agadir, turen tar cirka 3,5 timer.

Vel fremme på hotellet, sjekker vi inn og møtes til felles middag. Nå legger vi planer for de neste dagene og Anne Marthe informerer om det som skal komme.

En langtidsferie blir til underveis, vi har inkludert tre utflukter samt kokkekurs hjemme hos reiseleder. Hvilke dager vi gjør hva, tar vi på plass.

Måltidene som er inkludert er middag hver dag (ikke avreisedagen) og frokost daglig. Det er også 1 lunsj inkludert på utflukten til Essaouira samt 1 lunsj på hotellet den dagen vi er på middag hos Anne Marthe.

Ekstra tillegg

+6
+5

Aktiviteter/utflukter inkludert

Vår langtidsferie strekker seg over tre uker og reiseleder kommer til å være tilgjengelig for gruppen underveis. Hun vil også komme med forslag til aktiviteter du kan være med på. En langtidsferie blir litt til underveis mens vi er der. Datoene og dagene for utfluktene tar vi på plass.

+21
+20

Utflukter som kan organiseres på plass

Utfluktene beskrevet under kan du også bli med på, disse organiseres av reiseleder og betales på plass. Vi må ha minimum 12 deltakere. Det kan også være andre ting vi måtte finne på som ikke er beskrevet her. Det er fordelen med å ha en lokalkjent reiseleder som ordner opp.

Dag 22

Agadir - hjemreise fra Marrakech

Vi spiser frokost på hotellet og må snart tenke på utsjekk og retur til Norge. Vi busser til flyplassen i Marrakech og vinker farvel til Anne Marthe. Norwegians direktefly har avgang om ettermiddagen og lander sent på Oslo Lufthavn.

Praktisk informasjon
og reisevilkår

HVA ER INKLUDERT

 • Fly Oslo–Marokko t/r
 • 21 netter på hotell med frokost
 • Måltider i henhold til program (2 lunsjer samt middag hver kveld, unntatt avreisedagen)
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet.
 • All transport i følge programmet.
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem (Anne Marthe Barfod), møter ved ankomst Marrakech og er ikke med på flyreisene

HVA ER IKKE INKLUDERT

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips