Vidar Bergum

Vidar bergum escape travel istanbul 35
Frisk frukt og grønnsaker på street marke.

Vidar Bergum er Norges ledende stemme på mat fra Tyrkia og Midtøsten. Han har bodd i Istanbul siden 2015 og drevet den prisvinnende bloggen Et kjøkken i Istanbul. Her skriver Vidar om tyrkiske mattradisjoner, råvarer, egne opplevelser og deler matoppskrifter.

Han har også gitt ut den kritikerroste og bestselgende kokeboken Hummus & granateple og har en trofast og engasjert følgerskare på blogg, nyhetsbrev og sosiale medier. Kokebok nummer to, Aubergine & tahini, kom i februar 2020. Neste bok - Nydelig! kom ut i mars 2022.

Vidar skriver jevnlig om mat fra Midtøsten for Dagens Næringsliv (Smak) og omtales ofte i media (bl.a. NRK, VG/Godt, Dagbladet og Dagens Næringsliv). Vi i Carpe Diem gleder oss utrolig mye til dette spennende samarbeidet i hjembyen hans!

Bli med Vidar på tur

Mai 2025