Avslappende ferie i paradis

Zanzibar

Hengekøye nær stranden i Zanzibar, Tanzania.

Med innslag av litt luksus

5* nydelig hotell – halvpensjon med skikkelig god mat – puddersand og turkisgrønt hav – og deluxerom.

Er du klar for å spice opp tilværelsen? Vi vil vekk – til sol, sommer og et ubekymret liv for en stakket stund. Været hjemme er mildt sagt variabelt. Da er det bedre å fylle litt solenergi på batteriene våre. For det er nettopp det vi skal gjøre på Zanzibar. Stikkordene er: luksushotell med sjarm, alt du trenger av fasiliteter, god service og nydelig mat – pudderstrand og turkisgrønt hav som venter utenfor «stuedøra». Og mulighet for herlige utflukter som besøk i spennende Stone Town…

Dette er rett og slett FERIE, og du gjør den akkurat så aktiv eller lat som du ønsker. Med halvpensjon.

Dette er en av våre mest populære turer. Det lønner seg å være rask med bestilling. For hvem vil ikke ha drømmeferien på Zanzibar

Avreiser

02.12.2023
12 dager

Ledige plasser

Fra kr 28.990,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: May Liss Kristiansen

Høydepunkter

Program

Informasjon om Zanzibar

Zanzibar er som et eksotisk eventyr. Navnet får frem herlige assosiasjoner om en behagelig drømmeferie, myk sand mellom tærne og krydderdufter. Zanzibar er kjent som krydderøya fremfor noen på grunn av sin eksport av velduftende krydder. Og Zanzibar er eksotisk. Østkysten av Zanzibar har noen av de fineste strendene i Afrika – og for noen strender!

Vi bor på fantastiske Breezes Beach Club under hele oppholdet. Der tør vi påstå at det er langt over middels godt å være. Strand, svømmebasseng, vannaktiviteter, restaurant og spa. Kort sagt: Alt du ønsker deg av en ferie. La andre forholde seg til traurig vær hjemme, så kan du lade batteriene og nyte dagene med Carpe Diem på Zanzibar!

Merk at nesten over hele Zanzibar er det stor forskjell på høy- og lavvann, slik at det ikke er mulig å bade i havet gjennom hele dagen. Hvor stor tidevannsforskjellen er varierer fra måned til måned og med månefasene. Når det er lavvann er det spennende muligheter for «revsafari» og «Den blå lagune» som ligger noen minutter unna er tilgjengelig for bading hele dagen. Det er uansett mulig å få kjølt seg ned i hotellets store og innbydende basseng.

Du velger selv hvor innholdsrik ferien din skal være. Utflukter kan bestilles og ordnes når du kommer ned. Et tips er at du nok ønsker å nyte livet med solbrillene på nesen, et knippe gode bøker og mysende mot det vakre havet. Og det skal man ikke kimse av.Frokost og middag er inkludert hver dag på hotellet. Siden dagene kommer til å bli litt til mens vi er der, vil vi informere litt om utfluktsmulighetene program lenger ned:

Følgende utflukter kan bestilles og betales individuelt på hotellet

Zanzibar cykel 3

Hotellet vi bor på, Breezes

Breezes Beach Club & Spa

Hotel Breezes er et 5* familiedrevet hotell som ble åpnet av eierne for å unnslippe de mange kjedehotellenes likhet og upersonlighet. Fokus er på de gode opplevelsene, personlig service og håndverk. Alt av interiør, tekstiler og møbler er håndlaget og håndplukket.

Breezes er rett og slett et unikt hotell som vil gi deg den aller beste rammen rundt ferien din. Med svømmebasseng, herlig strand, pool-bar, restaurant, vannsportssenter og Frangipani Spa skal det godt gjøres å ikke finne seg til rette og trives her.

Les mer på hotellets nettside her:

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Zanzibar-Oslo
 • 10 netter på 5* Breezes hotel inkl. frokost og middag hver dag i henhold til ankomst- og avreisetidspunkt
 • All transport i følge programmet
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Visum til Tanzania, pris pt USD 50. Ordnes på nett
 • Turistskatt, pt 1 USD per natt betales av den enkelte ved utsjekk
 • Utflukter som ikke er en del av programmet.
 • Drikkevarer
 • Tips