Avslappende ferie i paradis

Zanzibar

Hengekøye nær stranden i Zanzibar, Tanzania.

5* nydelig hotellhalvpensjon med skikkelig god matpuddersand og turkisgrønt hav – og deluxerom.

Er du klar for å spice opp tilværelsen? Vi vil vekk – til sol, sommer og et ubekymret liv for en stakket stund. Været hjemme er mildt sagt variabelt. Da er det bedre å fylle litt solenergi på batteriene våre. For det er nettopp det vi skal gjøre på Zanzibar. Stikkordene er: luksushotell med sjarm, alt du trenger av fasiliteter, god service og nydelig mat – pudderstrand og turkisgrønt hav som venter utenfor «stuedøra». Og mulighet for herlige utflukter som besøk i spennende Stone Town…

Dette er rett og slett FERIE, og du gjør den akkurat så aktiv eller lat som du ønsker. Dette er en av våre mest populære turer. Det lønner seg å være rask med bestilling. For hvem vil ikke ha drømmeferien på Zanzibar?

Enkeltrom uten tillegg

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

Informasjon om Zanzibar

Zanzibar er som et eksotisk eventyr. Navnet får frem herlige assosiasjoner om en behagelig drømmeferie, myk sand mellom tærne og krydderdufter. Zanzibar er kjent som krydderøya fremfor noen på grunn av sin eksport av velduftende krydder. Og Zanzibar er eksotisk. Østkysten av Zanzibar har noen av de fineste strendene i Afrika – og for noen strender!

Vi bor på fantastiske Breezes Beach Club under hele oppholdet. Der tør vi påstå at det er langt over middels godt å være. Strand, svømmebasseng, vannaktiviteter, restaurant og spa. Kort sagt: Alt du ønsker deg av en ferie. La andre forholde seg til traurig vær hjemme, så kan du lade batteriene og nyte dagene med Carpe Diem på Zanzibar!

Merk at nesten over hele Zanzibar er det stor forskjell på høy- og lavvann, slik at det ikke er mulig å bade i havet gjennom hele dagen. Hvor stor tidevannsforskjellen er varierer fra måned til måned og med månefasene. Når det er lavvann er det spennende muligheter for «revsafari» og «Den blå lagune» som ligger noen minutter unna er tilgjengelig for bading hele dagen. Det er uansett mulig å få kjølt seg ned i hotellets store og innbydende basseng.

Du velger selv hvor innholdsrik ferien din skal være. Utflukter kan bestilles og ordnes når du kommer ned. Et tips er at du nok ønsker å nyte livet med solbrillene på nesen, et knippe gode bøker og mysende mot det vakre havet. Og det skal man ikke kimse av.Frokost og middag er inkludert hver dag på hotellet. Siden dagene kommer til å bli litt til mens vi er der, vil vi informere litt om utfluktsmulighetene program lenger ned:

Følgende utflukter kan bestilles og betales individuelt på hotellet

Zanzibar cykel 3

Hotellet vi bor på, Breezes

Breezes Beach Club & Spa

Hotel Breezes er et 5* familiedrevet hotell som ble åpnet av eierne for å unnslippe de mange kjedehotellenes likhet og upersonlighet. Fokus er på de gode opplevelsene, personlig service og håndverk. Alt av interiør, tekstiler og møbler er håndlaget og håndplukket.

Breezes er rett og slett et unikt hotell som vil gi deg den aller beste rammen rundt ferien din. Med svømmebasseng, herlig strand, pool-bar, restaurant, vannsportssenter og Frangipani Spa skal det godt gjøres å ikke finne seg til rette og trives her.

Les mer på hotellets nettside her:

Bærekraftig valg

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter er familiedrevet og lokalt eiet. Se vedlagt info om hotellet: https://www.thezanzibarcollect...

- Vi har valgt restauranter som ligger på hotellet. På den måten kutter vi unødvendig transport og støtter opp om deres fokus på å presentere lokal mat og lokale råvarer.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og bidrar til lokale arbeidsplasser.

- Aktivitetene/flere av aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte. Flere aktiviteter har utgangspunkt i hotellet vi bor på.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du flere prosjekter innen bærekraft, fornybar energi, sosiale prosjekter og bevaring av marine områder. Les mer om prosjektene her: https://www.thezanzibarcollect...

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Zanzibar-Oslo
 • 10 netter på 5* Breezes hotel inkl. frokost og middag hver dag i henhold til ankomst- og avreisetidspunkt (9 hele netter i mars 2024)
 • All transport i følge programmet
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Visum til Tanzania, pris pt USD 50. Ordnes på nett
 • Turistskatt, pt 5 USD per natt betales av den enkelte ved utsjekk
 • Utflukter som ikke er en del av programmet.
 • Drikkevarer
 • Tips