Februar er kanskje den fineste tiden på året her oppe

Svalbard

Spør hvem som helst på Svalbard hvilken tid på året som er den vakreste, og du vil få et raskt svar: februar. Riktignok kan det være kjølig, men det stemningsfulle blå lyset i kombinasjon med det vinterkledde landskapet vekker kunstneren i sjelen til hver og én av oss. Nordlyset kan flakke over oss når som helst på døgnet.

Dette er turen for de eventyrlystne som ikke er redd for dunjakka, som synes det å feriere i Norge kan være likeså eksotisk og opplevelsesrikt som det store utland. Det er bare å omfavne alt naturen byr på i sin hvite kappe. Utendørsaktiviteter er en selvfølge, det samme er hygge inne. Det er mye god mat og drikke i Longyearbyen – denne arktiske, urbane «hovedstaden». Joda, byen byr så absolutt på mange opplevelser. Inkludert et godt kulturtilbud. På 78 grader nord får du både by, tundra, vidåpne landskap, et rikt dyreliv og isbreer. Svalbard er viden kjent for alt dette og mer til. Bli med å se selv!

OBS: Vær forberedt på at grunnet vær og vind kan det oppstå endringer underveis i det oppsatte programmet.

Villmarkscamp på Camp Barentz

Kjøre hundespann og bli kjent med polarhundene

Bli kjent med Svalbards historie fra da til nå

Avreiser

 • 14.02.2025
  4 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 17.590,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Ann Reksten

Høydepunkter

Program

3 frokoster og 3 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Vår samarbeidspartner er sertifisert etter ISO9001 og 14001 standard. De arbeider konstant med å videreutvikle ledelsessystemer og bruke avviksprogram som skaper kontinuerlig forbedring.

- Vår samarbeidspartner fokuserer på det ytre miljø gjennom å redusere avfall, øke egenprodukjson av strøm og benytte flere elektriske kjøretøy.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser og fokuserer på dyrevelverd. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og lokale arbeidsplasser.

- Hotellet vi benytter er miljøsertifisert gjennom Radisson Hotel Group Planet-program. Se vedlagt info om hotellets miljøsertifisering: https://www.radissonhotels.com...

- Vi har valgt restauranter som ligger i gangavstand fra hotellet og som fremmer lokale produkter. På den måten kutter vi unødvendig transport og støtter opp om lokalt næringsliv og lokale arbeidsplasser.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte. Sykkeltur, fottur, hundekjøring og kajakkpadling.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis og tøyposer isf plast.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Longyearbyen - Oslo
 • 3 netter på Radisson BLU Polar inkl frokost
 • Måltider ihht. program
 • Alle utflukter i henhold til programmet
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Tilvalgt utflukt, scootertur (bestilles innen 10. januar)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips