Med sykkel, hundekjøring og båttur

Svalbard - arktisk polarsommer med aktivitet

Sykkeltur på Svalbard

Svalbard byr på aktivitet og action utendørs hele året. Et par uker etter at midnattssolen har forlatt Longyearbyen, tviholder man fortsatt på polarsommeren. Er du eventyrlysten og samler på unike naturopplevelser - bli med!

Når både komfort, effektivitet og moro forenes - da blir det bra. Sammen sykler vi på el-sykkel i og rundt Longyearbyen. Vi tar også en avstikker innover mot Adventdalen. På asfalt og grusveier passer det godt å både få med "byens" severdigheter i samspill med både natur og et rikt fugleliv. Så kommer kontrasten til gruvedriften på Svalbard som vi også ser glimt av på vår ferd med miljøvennlig motor. Hundekjøring er også populært og gøy her, på denne tiden av året har sledene hjul og ikke meier:) Båtturer hører også denne årstiden til, vi speider etter dyreliv og lar oss imponere av fjell og det vakre i den karrige naturen rundt oss.

Naturen lokker oss alle ut på uforglemmelige opplevelser av ulike slag. Samtidig blir dagene balansert av koselige måltider med deilig mat i hyggelig selskap. Det er også en viktig del av livet på Svalbard. Om kveldene blir det deilig med innekos på Barentz Pub. En villmarkscamp på Camp Barentz er det bare å glede seg til. Varierte valgfrie utflukter siste dagen om du vil oppleve enda mer.

Svalbard kommer alltid med et OBS: Vær forberedt på at grunnet vær og vind kan det oppstå endringer underveis i det oppsatte programmet.

Avreiser

 • 04.09.2024
  5 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 18.750,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Program

4 frokoster, 1 lunsj og 3 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Vår samarbeidspartner er sertifisert etter ISO9001 og 14001 standard. De arbeider konstant med å videreutvikle ledelsessystemer og bruke avviksprogram som skaper kontinuerlig forbedring.

- Vår samarbeidspartner fokuserer på det ytre miljø gjennom å redusere avfall, øke egenprodukjson av strøm og benytte flere elektriske kjøretøy.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser og fokuserer på dyrevelverd. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og lokale arbeidsplasser.

- Hotellet vi benytter er miljøsertifisert gjennom Radisson Hotel Group Planet-program. Se vedlagt info om hotellets miljøsertifisering: https://www.radissonhotels.com...

- Vi har valgt restauranter som ligger i gangavstand fra hotellet og som fremmer lokale produkter. På den måten kutter vi unødvendig transport og støtter opp om lokalt næringsliv og lokale arbeidsplasser.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte. Sykkeltur, fottur, hundekjøring og kajakkpadling.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis og tøyposer isf plast.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem : Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Svalbard t/r
 • 4 netter på hotell inkl frokost
 • Måltider i henhold til program
 • Utflukter i henhold til programmet
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Tilvalgte utflukter (kajakk, ATV, gruve 3 - forhåndsbestilles)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips