Nyhet

Iberico, flamenco og gourmet magnifico

Panoramautsikt over Alhambra i Granada, Spania.

Fra Granada til Aracena - vandringer, landsbyer og gourmet

Denne turen favner både kjente deler av Andalucía og mer ukjente stier. Vi begynner i den ytterst sjarmerende byen Granada og et palass som er på manges toppliste: Alhambra. Og deltar på flamenco-kurs! Men så dukker vi inn i det lokale, det landlige og det spesielle med neste provins i vest, Huelva. Er du opptatt av smak, gjennomført kvalitetsmat og over gjennomsnittet interessert i spanske delikatesser som skinke, sopp og ost? Der ingrediensene foredles med kjærlighet og der kvalitet alltid trumfer kvantitet? Da vil du omfavne jabugo-skinkens opphav og se at på disse kanter er det ingen tvil om at disse heldiggrisene har det godt. I hvert fall deres tid på jorden som frittgående der de mates med eikenøtter og passes godt på av en "porquero". Etter mange års foredling og lagring, kommer skinka på bordet med forankring i ulike ritualer. Prisen er i samsvar med kvaliteten - skyhøy - i hvert fall i Norge.

Vi skal også oppholde oss i et landskap fylt av flotte vandrestier og et stort antall byer med sjarmfaktor til tusen. Til og med ei grotte, der labyrinter av innsjøer og formasjoner byr på noe unikt her i Spania. Summen av gourmet, smaksprøver, nydelige landsbyer, natur og lette vandringer i den - gjør at vi tror dette blir en helt herlig, annerledes Spaniaopplevelse sammen med reiseleder Vegard. Turen er laget og gjennomgått til perfeksjon av Wenche i Carpe Diem og måltidene og smakene underveis holder høy standard. Med Vegard som engasjert og kunnskapsrik reiseleder - er det bare å si "bienvenidos"!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Lignende turer