Nyhet Spa, velvære og flotte opplevelser

Snartur til Tsjekkia

Karlovy Vary, Tsjekkia

Vi elsker å komme med små «hemmeligheter» du kanskje ikke har tenkt på. Vær ærlig, har du tenkt på Tsjekkia uten å la hovedstaden spille hovedrollen? Trolig ikke. Om du ikke nikker gjenkjennende til byen vi besøker, så vet du sikkert at Tsjekkia har et renommé og historie for spa. Som ikke er en moderne greie, disse byene med sine varme kilder og det som ble regnet som et helbredende klima, har vært gavepakke til oss besøkende i lange tider. Hotellet vi bor på byr på både historie og fasiliteter for avslapping og velvære. Fordi vi fortjener det.

Ikke nok med det: I tillegg til trivelige Marianske Lazne, skal vi stifte bekjentskap med begge byene Karlovy Vary og Plzen. Sistnevnte - når det gjelder drikke, nikker de fleste gjenkjennende til skummende, frisk pils. For her er øl kultur, noe vi skal både lære og smake.

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

4 frokoster, 3 lunsjer og 4 middager inkludert

Bærekraftige valg

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og bidrar til lokale arbeidsplasser.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo - Praha t/r
  • 4 netter på hotell med frokost
  • Måltider ihht. program
  • Alle utflukter og entreer iht. program
  • All transport ifølge program
  • Reiseleder fra Carpe
  • Lokale guider

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips