Nyhet Alltid aktuelle Berlin

Snartur til Berlin

Brandenburg monumentet

Berlin - Europas mest komplette by?

Berlin er en attraktiv hovedstad og har i senere tid blitt en av de hippeste. Byen er en av Europas mest spennende og levende, etter å ha vært gjennom alt fra deling til store ødeleggelser - historien er lang og interessant. Berlin i dag er trendy og moderne og kan ikke settes i bås. Typisk Berlin. I tillegg til å være en metropol, har byen bevart den genuine småbysjarmen. Vi blir kjent med byen, nabolagene, stemningen og maten. Du har kanskje hørt at New York aldri sover, men enigheten er bred om at Berlin virkelig er byen som aldri legger seg. Lenge leve kreativitet, mangfold og kontrastene mellom gammelt og nytt. Vi synes byen er det perfekte vertskap for en snartur.

Hver bydel har sine særegenheter – moderne, men bohemsk med en slitt «tvist». Mange tiltrekkes nettopp derfor av Berlin. Kunstnere, trendsettere, musikere og livsnytere benytter seg av både byen og miljøet for påfyll. Her syder skaperglede og kreativitet. Checkpoint Charlie, rester av muren, moderne kafèliv, bryggerier og staselige preussiske palass og spesiell arkitektur – Berlin har alt du ønsker av en by så bli med hit!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

3 frokoster, 1 lunsj og 2 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Vi har valgt restauranter som ligger i gangavstand fra hotellet/hotellene. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Transport. Vi har valgt kollektiv transport og å ta oss rundt til fots på utflukt der det er mulig, for å senke utslippene på turen.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Berlin t/r
 • 3 netter på hotell med frokost hver dag
 • Måltider i henhold til program
 • Alle utflukter og entréer i programmet
 • All transport i henhold til programmet
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke
 • Tips