Super skikjøring med lokale innslag

Skiferie i Bansko

Bansko, Bulgaria - 30. januar 2016: Turister i skianlegg i Bansko, Bulgaria.

I Carpe Diem er vi opptatt av å finne de litt spesielle perlene. De stedene som regnes som "up and coming" og som det snakkes godt om. Vi hadde en tur i 2018; på tide å få Bansko, Øst-Europa, Balkan og skianlegg på planen igjen! Landet har flotte fjell opp mot 3000 moh. og dermed optimale snøforhold fra desember til april. Og det som ikke naturen sørger for, har man snøkanoner til. De er også vertskap for World Cup-renn, så her er alt "på stell". Gled deg til å suse nedover bakkene med de mektige fjellene som kulisser.

De har virkelig satset og bygget for å utvikle Bansko til et supert skisted med et moderne anlegg. Og utviklingen fortsetter for her tar de ikke til takke med noe halvveis. Utelivet i Bansko er upåklagelig livat som det skal være på skisteder. Selve Bansko er delt i to områder, den gamle og nye bydelen. I den eldre bydelen er det rustikk sjarm med brosteinsbelagte gater som er kantet med stein- og tømmerhus. Den nye delen byr på nybygg og som viser veksten.

Vi bor på et enkelt, men koselig familiedrevet hotell. Beliggenheten er bare 150 meter fra gondolen. I tillegg til skikjøring skal vi på lokale landsbybesøk, ta turen til varme kilder og være med på folklorekveld. Bli med til Bansko!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 1 lunsj og 5 middager inkludert

Hotellet vårt i Bansko

Hotellfasade utenfra

Hotel Bariakov

Hotellet er et enkelt, men hyggelig, familiedrevet sted med perfekt beliggenhet i forhold til gondolen i Bansko. Utsikten mot Pirinfjellene gjør seg også. Rommene har TV og kjøleskap, og det er hårføner på badene. På hotellet er det også en liten velværeavdeling med badstue og det tilbys massasje. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hotellets fellesområder.

Her kan du se flere bilder fra hotellet på deres egen nettside:

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter er familiedrevet.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Aktivitetene på turen er naturbaserte. Vi bor slik at vi ikke trenger transport til og fra skibakken og er ute i naturen hele dagen.

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Sofia t/r
 • 7 overnattinger med frokost daglig
 • Måltider i henhold til program
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet
 • Skipass 4 dager
 • Leie av ski inkludert 4 dager (i beste kategori/ekspert)
 • Oppbevaring av skiutstyr innendørs (nært gondolen) slik at du ikke må bære det med deg til og fra hotellet
 • All transport i følge programmet
 • Lokal, engelsktalende skiguide
 • Reiseleder fra Carpe Diem

* OBS: Programmet kan endres grunnet vær og vind

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips