Ring inn det nye året på verdens vakreste sjøreise

Nyttårstur med Hurtigruten

Grønt Aurora borealis over Ålesund, Norge.

Fra Bergen til Kirkenes på MS Nordnorge

Carpe Diem + Hurtigruten= Sant! I mange varianter til og med – og det er vi stolte av. Her presenterer vi en av originalturene som alltid leverer. Uansett hvilken tid på året du velger å være med på dette eventyret, blir det en stor og mektig opplevelse. Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes er selve klassikeren, og en tur du kan ta igjen og igjen. Det beste er å velge ulike årstider, for som vi nordmenn vet, enhver årstid har sin sjarm og sitt særpreg! I slutten av desember kan det være nydelig, klart vintervær – eller kanskje ikke. Alle nordmenn vet at det ikke finnes dårlig vær! Når Polarsirkelen krysses, og skipet seiler mot Nordkapp og Finnmark, koser vi oss inne eller nyter den friske luften med vind i håret på dekk. Kanskje får vi se nordlyset her oppe. Variasjon er, som kjent, livets krydder. Uansett ønsker vi 2023 velkommen med åpne armer i Bergen.

Om bord er vi i komfortable omgivelser på MS Nordnorge som har et vakkert interiør inspirert av arktis og et navn inspirert av landsdelen som vi er så glade i. Her nyter vi deilig mat og samvær sammen med andre reiseglade likesinnede. Det blir både sosialt og hyggelig underveis på skipet. Det er selvsagt ingen mangel på deilig mat og drikke, omhyggelig preparert og laget på lokale råvarer. På skipet finnes det både badstu, treningsrom og to boblebad. En liten spesiell attraksjon om bord er Multebakeriet på dekk 7.

Bli med på et av vinterens vakreste eventyr med Carpe Diem og Hurtigruten!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo–Bergen//Kirkenes-Oslo med SAS
  • Seks netter ombord på Hurtigrutens MS Nordnorge i valgt lugarkategori
  • Helpensjon om bord fra middag dag 1 til frokost siste dag
  • All transport i følge program
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Utflukter via Hurtigruten som ikke er en del av reiseprogrammet (mer informasjon om pris og innhold fås om bord eller på Hurtigrutens nettsider)
  • Drikkevarer
  • Evt. tips

Mer informasjon om lugarkategorier og generelt fra Hurtigruten


Uspesifisert innvendig lugar (kategori Polar innvendig), dekk 3, 5 eller 6 - kr 17 990

Uspesifisert utvendig lugar (kategori Polar utvendig), dekk 2, 3, 5 eller 6 - kr 19 980

Uspesifisert utvendig lugar (kategori Arctic Superior), dekk 5 eller 6 - kr 23 430

Nøyaktig plassering av lugarene fordeles av Hurtigruten

For mer informasjon om skipet, vennligst se Hurtigrutens nettsider her

Hurtigruten trenger følgende opplysninger:

Hurtigruten trenger fullt navn, fødselsdato og nasjonalitet på alle passasjerer. Gi derfor beskjed ved bestilling om du ikke er norsk statsborger, så videreformidler Carpe Diem dette.

Endringer på reiserute og på utfluktene

Vi seiler på steder hvor det er elementene som rår, og vær, sjø og isforhold kan endre reiseruten eller utfluktene. Derfor er hver eneste reise unik, og reiserutene og utfluktene er kun en indikasjon og kan endres. Utflukter er også avhengig av minimum/maksimumsantall påmeldte. Hurtigruten AS forbeholder seg retten til å endre reise – og dagsprogrammet og utfluktene uten forhåndsvarsling.