Nyhet England, tog, ale og puber!

Ale trail fra Manchester

Inngangspartiet til en britisk pub


Anglofil på generelt grunnlag eller bare glad i pub? Er du allerede interessert i ulike øltyper eller bare vil vite mer? På denne turen serverer vi en rikholdig, helstøpt britisk ale trail. Det blir øl. Det blir god stemning på puben. Ja til hyggelig, avslappet selskap rundt bordet og bardisken. Klart det inkluderes måltider med noen skikkelig lokale retter. Vi bruker toget for å besøke en drøss av trivelige småbyer. Alle reisens stoppesteder har minst én fortreffelig pub. På denne turen skal vi smake, nyte og slappe av i godt selskap. Samtidig får vi med oss duoen Manchester og Leeds. Vi har med oss en erfaren kar i spissen for alt dette: Eivind har en stor pasjon for ale og England, og har flere ganger smakt og hygget seg gjennom denne ruta til glede for reisefølget. Nå er det vår tur til å nyte godt av hans erfaring og anbefalinger.


Vi skal ikke glemme at vi er i to storbyer fulle av stemning og med mye å se. Manchester er mer enn fotball... Byen har en arkitektur som treffer både de som liker det eldre og det mer moderne. Leeds har både det røffe, industrielle preget og nærhet til kanaler og natur. På noen få dager lover vi å fylle mer enn glasset ditt. Reiseminner skapes i fullt monn og England leverer alltid!


Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

3 frokoster, 2 lunsjer og 3 middager inkludert

Statuer som forstiller 6 skadde militære som går i rekke og støtter hverandre

"Victory over blindness", minnesmerke over første verdenskrig Eivind Sundrehagen

Storby med kanal , eldre murbygninger og en moderne skyskraper

Manchester Unsplash / Chris Curry

Nærbilde av tårn og utskjæringer på et gotisk rådhus

Det flotte rådhuset i Manchester Unsplash / Chris Curry

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo - Manchester t/r
  • 3 netter på hotell med frokost hver dag
  • Fem øl på hver av to ale trail-dager
  • Måltider ihht program
  • Alle utflukter i henhold til programmet
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer som ikke er informert om i programmet
  • Tips